RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ciobotariu îşi ameninţă jucătorii cu echipa a doua

/ 9 martie 2010

Nemulţumit de faptul că atacanţii săi nu au fost în stare să marcheze în poarta Craiovei nici după ce Pandurii au beneficiat de un om în plus pe teren vreme de mai bine de o oră, Liviu Ciobotariu a trecut la ameninţări cu trimiterea la echipa a doua.

„Am dominat partida pentru că echipa oaspete s-a apărat după ce a rămas în zece oameni. Sunt supărat pe unii dintre jucători care tratează cu foarte, foarte mare lejeritate faza de atac. Voi lua măsuri şi cei care nu înţeleg ceea ce vreau eu să joace, vor merge la echipa a doua să se antreneze şi să joace”, a anunţat tehnicianul Pandurilor la finalul meciului cu Universitatea Craiova, meci încheiat la egalitate, scor 0-0. Ciobotariu a mai adăugat că a ajuns la capătul răbdării în ceea ce-i priveşte pe jucătorii de atac, iar începând din etapa viitoare la echipa mare şi-ar putea face apariţia jucători de la echipa a doua: „Le-am dat şanse la toţi jucătorii să joace, am folosit toţi atacanţii posibili… Ce să mai fac? O să iau şi de la echipa a doua. Poate or să reuşească cei de la echipa a doua… Azi am jucat cu şase jucători ofensivi şi n-am reuşit să dăm gol”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Nici preşedintele Marin Condescu nu mai pare dispus să tolereze lipsa de eficacitate a atacanţilor din lotul echipei sale: „Părerea mea este că pe anumite posturi trebuie să aducem jucători pe care i-am neglijat în ultimul timp. Cred că trebuie să dăm odată drumul promovării tinerilor de la echipa a doua fiindcă mai mult decât ceea ce am făcut la acest meci şi la cele pierdute în retur nu se putea mai rău cu cei pe care ar trebui să-i promovăm”, a concluzionat Condescu la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.