RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii şi Universitatea se luptă în derby-ul suferinţei

/ 8 martie 2010

Pandurii şi Universitatea Craiova se înfruntă astăzi la Târgu Jiu în ceea ce poate fi denumit un derby al suferinţei, ambele echipe luptând nu doar pentru evitarea retrogradării, dar şi a primelor puncte din această primăvară.

Antrenorul Liviu Ciobotariu speră ca în faţa Craiovei, Pandurii să spargă gheaţa în acest retur în ciuda problemelor de lot cu care se confruntă: „Este un joc foarte important atât pentru noi, cât şi pentru adversarul nostru, Universitatea Craiova, având în vedere situaţia în clasament, dar şi orgoliile. Din punctul nostru avem probleme, doi jucători suspendaţi, dar sper să fiu inspirat să aleg cel mai bun unsprezece pentru a obţine cele trei puncte foarte, foarte importante pentru noi”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta spune că ambele echipe ar merita locuri mai bune în clasament, dar în situaţia dată se va juca pentru şase puncte, echipa ce va reuşi să-şi apropie victoria urmând a beneficia de un moral bun în partidele viitoare, iar Ciobotariu speră ca Pandurii să fie acea echipă.

Partida dintre Pandurii şi Universitatea Craiova este programată astăzi, cu începere de la ora 20:00, pe Stadionul “Municipal” din Târgu Jiu şi va fi transmisă în direct de Digisport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.