RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIVE / Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova 0-0 (0-0)

/ 8 martie 2010

Pandurii şi Universitatea Craiova închid etapa cu numărul 20 cu un meci pe viaţă şi pe moarte, situaţia critică din clasament stabilind victoria ca obiectiv unic pentru fiecare dintre cele două reprezentante ale Olteniei în Liga I, echipe ce sunt angrenate în acest moment în bătălia pentru evitarea retrogradării.

Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Craiova 0-0 (0-0)
Stadion “Municipal”, spectatori: 4.500

Pandurii Târgu Jiu: Stanca –  Popete, Cardoso, Chibulcutean, Grecu –  Ghindeanu (min. 55 Hidişan), Păcurar, Orac, Lazic (min. 82 Tilincă) – Raskovic, Stromajer (min. 64 Arrieta). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Universitratea Craiova: Lung – Bădoi, Găman, Iliev, Buşu – Prepeliţă, Bărboianu, Dilevski, Gângioveanu (min. 54 Firţulescu) – Dina (min. 90 Fl. Costea), M. Costea (min. 61 Barbu). Antrenor: Mark Wotte.

Cartonaşe galbene: Grecu (min. 30), Orac (min. 62), Arrieta (min. 89) / Bărboianu (min. 24 şi 29), Dilevski (min. 60), Dina (min. 90)

Cartonaş roşu: Bărboianu (min. 29)

Arbitri: Radu Petrescu – Aurel Oniţă, Mikloş Nagy.

Filmul meciului:

Min. 2: Centrarea lui Ghindeanu a fost reluată pe lângă poartă, din 12 metri, cu capul, de Raskovic.

Min. 6: Lazic a ratat o bună oportunitate, după o centrare a lui Popete, sârbul a reluat slab, pe lângă poartă, din doar 6 metri.

Min. 17: Orac şi-a încercat şutul de la distanţă, dar a trimis pe centrul porţii şi Lung a reţinut fără probleme.

Min. 18: O centrare a lui Lazic respinsă de apărarea Craiovei a ajuns la Ghindeanu, care după ce a driblat doi jucători ai Universităţii, a încercat să recentreze, Lung a fost nesigur, dar bara l-a salvat, iar apoi mingea a fost îndepărtată din careul oaspeţilor.

Min. 26: Păcurar a executat bine o lovitură liberă de la 21 de metri, dar Lung a scos de sub bară acordând corner.

Min. 29: Lazic avea şansa de a scăpa singur cu Lung, dar Bărboianu a oprit mingea cu mâna în postură de ultim apărător. Arbitrul Radu Petrescu i-a arătat doar cartonaş galben, însă a fost al doilea şi craioveanul a fost trimis la cabine.

Min. 31: Raskovic a fost oprit eronat de Mikloş Nagy pentru un presupus offside după ce scăpase singur cu Lung.

Min. 39: Ghindeanu a centrat din nou bine de pe dreapta, mingea a ajuns la Păcurar în colţul careului mic, însă mijlocaşul Pandurilor a ratat deschiderea scorului din poziţie excelentă.

Min. 56: Hidişan a reluat cu capul pe lângă poartă o centrare a lui Lazic.

Min. 67: Raskovic a scăpat singur pe partea dreaptă, a intrat în careu, dar şutulk i-a fost scos în corner de Lung.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    vai de noi! in ritmul asta retrogradam! cineva trebuie sa plateasca pt situatia in care a ajuns echipa. Pleaca, Ciobi, din pacate esti depasit, antrenorule……!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.