RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Semieşec pe teren propriu pentru Jiul Rovinari

/ 5 martie 2010

Returul nu a adus decât un singur punct pentru Jiul Rovinari, după înfrângerea de la Giarmata, trupa lui Trofin nereuşind decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe teren propriu în compania celor de la Marmosim Simeria.

Pe terenul greu de la Moi, Jiul Rovinari a avut mai multe ocazii de gol, prince acestea şi o bară a lui Milenovic, în minutul 30, dar a reuşit să deschidă scorul cu câteva minute înaintea pauzei, Şoşoi fiind la locul potrivit pentru a marca după ce portarul oaspeţilor a respins în faţă şutul lui Fotescu după o pătrundere frumoasă a acestuia pe partea dreaptă.

Repriza secundă a adus egalarea, în minutul 78 oaspeţii marcând prin Găceanu, Jiul Rovinari nereuşind până la final să mai întoarcă rezultatul în favoarea ei.

Jiul Rovinari – CFR Marmosim Simeria 1-1 (1-0)

Au marcat: Şoşoi (min. 43) / Găceanu (min. 78)

Jiul Rovinari: Căprărescu – Traşcă, Cârciumaru, Ularu, Trofin – Stoian (min. 80 Tudorache), Apostol, Z. Milenovic, Minciună – Fotescu (min. 72 Siminic), Şoşoi. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Poate este prea devreme,dupa numai 2 jocuri sa ne punem sa tragem cine stie ce concluzii.Dar…sa vedem ce vor aduce etapele viitoare.ATENTIE!!,jucam la Sebis,vine liderul,apoi stam,si uite asa ne trezim in aprilie cu un punct dupa 5 etape.Nu putine,foarte putine.Numai ca atunci intrand in criza de timp si de puncte,nimeni nu va mai intreba de jocul echipei,ci numai de puncte !!!!!

  • ssss. spune:

    Trofin merita sustinut,dar…personal cred ca-e sustinut mai mult pentru randamentul perfect din teren si mai putin ca antrenor.Trebuie sa ia masuri cel putin ca sa egaleze cele doua meserii.Le poate egala daca analizand cu baietii,rezolva de ce la Giarmata 60 min.am dominat clar si n-am egalat,s-au de ce acasa nu puteam tine acel 1-0,mai 10 min.Bafta multa Trofin in continuare.

  • coco spune:

    are drptate ssss dar sa ne uitam si in urma sa ne aducem aminte cum am inceput turul de campionat
    m avut -5 la adevr in primele 5 etape si pe urma ne
    -am revenit. parerea mea este ca asta e valorea lotului la ora actuala si mai mult nu se poate.

  • coco spune:

    sper sa castigati la sebis ,ltfel nu stiu cum osa iesim din zona aceea.iar tu trofin tre sa te gandesti bn ca o eventuala retrogradare a jiului , tu vei pierde toata munca ta de o viata ca si fotbalist. ar fi mare pacat deoarece ai fost un exemplu pozitiv pt fotbalul gorjean.multa bafta.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.