RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adunare Generală la AJF

/ 2 martie 2010

Miercuri, cu începere de la ora 14:00, va avea loc Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj la care sunt învitaţi să participe toţi reprezentanţii asociaţiilor şi cluburilor participante la competiţiile organizate la nivelul ligilor a IV-a şi a V-a.

Adunarea Generală va avea loc la sediul AJF Gorj şi va avea pe ordinea de zi afilierea şi dezafilierea unor asociaţii, tragerea la sorţi pentru acordarea a câte unui echipament de joc pentru câte o reprezentantă a ligilor a IV-a şi a V-a, precum şi tragerea la sorţi pentru faza a doua a Cupei României Creativ la fotbal.

Meciurile 16-imilor Cupei României Creativ, competiţie la care din acest an Sport in Gorj .ro a devenit din acest an partener oficial, se vor disputa pe 14 aprilie.

Returul ligilor a IV-a şi a V-a este programat a începe pe 7 martie, iar competiţiile rezervate juniorilor C şi D vor vor fi reluate tot în acest weekend, pe 6 martie.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.