RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu infirmă zvonurile legate de despărţirea de Ciobotariu

/ 1 martie 2010

După ce în presă au apărut mai multe comentarii legate de o posibilă înlocuire a lui Liviu Ciobotariu după cele două înfrângeri din retur şi după ce au apărut speculaţii cu privire la readucerea lui Sorin Cârţu pe banca Pandurilor, dar şi despre posibilele discuţii cu Ionuţ Popa, actualul antrenor al celor de la UTA, conducerea gorjenilor a ieşit la atac cu un comunicat prin care îl susţine pe Ciobotariu.

Preşedintele Marin Condescu infirmă totodată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al clubului şi discuţiile cu alţi antrenori: „Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu infirmă speculaţiile apărute azi în presă referitor la o posibilă înlocuire a antrenorului principal Liviu Ciobotariu. Nu se pune problema înlocuirii antrenorului principal şi nici nu au avut loc avut întâlniri cu alţi antrenori în acest sens”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele grupării târgujiene.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.