RSS post comments feeds rss email feeds twitter

LIGA A III- A, seria a V-a / Jiul Rovinari a pierdut la limită la Giarmata

/ 28 februarie 2010

Jiul Rovinari a pierdut la Giarmata un meci pe care l-a avut la îndemână, cel puţin în repriza a doua, repriză în care a fost echipa care a dominat, fără a reuşi însă să inscrie măcar un gol care să-I permită să revină din această deplasare cu un punct.

Jiului Rovinari i-a fost refuzat un penalti în minutul 20, la un fault asupra lui Lupu, jucător titularizat în atac de antrenorul-jucător Cătălin Trofin. Dacă au închis ochii la faultul asupra lui Lupu, arbitrii întâlnirii au făcut acelaşi lucru şi la faza ce a premers deschiderii scorului, gol realizat de Leucă în minutul 38.

Pe un teren foarte greu, Jiul a încercat în partea a doua să restabilească egalitatea, însă nu au reuşit decât să domine şi să-şi creeze mari ocazii de gol, ocazii ratate de Fotescu şi Şoşoi, fiecare de câte două ori, şi Minciună, acesta din urmă ţintind bara în minutul 65.

Etapa viitoare, Jiul Rovinari va întâlni la Moi pe CFR Marmosim Simeria.

Millenium Giarmata – Jiul Rovinari 1-0 (1-0)
A marcat: Leucă (min. 38)

Jiul Rovinari: Căprărescu – Traşcă, Cârciumaru, Ularu, Trofin – Drăgotoiu (min. 60 Minciună), Z. Milenovic, Apostol, Stoica (min. 82 Tudorache) – Lupu (min. 60 Fotescu), Şoşoi. Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Spectatorii plecasera de minute bune,un barbat a dat plasele jos de la porti,a adunat si fanioanele de la cornere,si eu tot priveam tabela care arata 1-0 pentru gazde,priveam si tot nu-mi venea sa cred ca ai nostrii au pierdut acest joc.In fine am plecat si eu,pana am ajuns in dreptul vestiarelor cu totii ieseau de la dus,priveam cum gazdelor parca le era rusine sa se bucure.

  • ssss. spune:

    Cu siguranta eram singurul sustinatori si va marturisesc,indiferent ca echipa a pierdut nimeni,nici conducatorii,nici antrenorii nu le pot reprosa nimic baietilori.Chiar daca am fost trist,sincer am fost mandru de-ai nostrii.Daruire,efort maxim,intrventii pana la sacrificiu.Despre arbitru m-am lamurit si azi,cea mai rentabila si profitabila meserie din Romania.Rusine FRF !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.