RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Umilită de lanterna roşie, Energia Rovinari îşi ia adio de la play-off

/ 27 februarie 2010

Energia Rovinari a dat impresia că intrarea în play-off le va fi la îndemână după un început de retur aproape perfect, însă antrenorul Theo Evans se pare că a trecut prea uşor peste primele trei sferturi ale ultimei confruntări din campionat şi s-a bazat doar pe ceea ce echipa a arătat în ultimele 10 minute ale meciului cu Mureş Târgu Mureş.

Pierzând fără drept de apel în faţa lanternei roşii a campionatului, scor 94-78, Energia a spus deja adio play-off-ului, calificarea intrând în categoria fanteziilor atâta vreme cât toate echipele aflate în acest moment sub echipa gorjeană în clasament au reuşit să se impună pe teren propriu în faţa trupei lui Evans, cu sau fără Darby, Trim şi Căpuşan.

Partida de la Braşov a început aşa cum ar fi trebuit să se şi termine, în nota de dominare a Energiei, care a câştigat primul sfert cu 17-12, însă doar atât i-a ţinut benzina pe elevii lui Theo Evans. Braşovenii n-au ţinut cont că au în faţă o echipă ce şi-a propus un loc în primele opt şi au câştigat următoarele trei sferturi asigurându-şi cea de-a treia victorie stagională.

Lider de echipă în prima parte a returului, atunci când prin evoluţiile sale a reuşit să strângă echipa în jurul lui ducând-o spre victorii importante, Porter Troupe şi-a continuat seria foarte slabă din ultima vreme şi reacţiei necontrolate de la meciul cu Mureş Târgu Mureş, jucătorul Energiei i-a adăugat şi o evoluţie la limita penibilului la Braşov, partidă în care a adundat doar două puncte şi procentaje demne de ultima rezervă.

Odată cu înfrângerea în faţa braşovenilor, Energia priveşte acum cu mai multă atenţie spre play-out, întâlnirile cu echipele din subsolul clasamentului dovedindu-i că nici acolo viaţa nu este deloc uşoară.

CSU Cuadripol Braşov – Energia Rovinari 94-78 (12-17, 31-25, 24-19, 27-17)
Sala DP Colibaşi Braşov

CSU Cuadripol: Mladenovic (14), Boian (10), Paliciuc, Flaundra, Chirof, Drăguş, Bubanja (22), Marinkovic (16), Wohlleb (26), Plămădeală, Ivanov (6). Antrenor: Dan Calancea.

Energia: Tyner (16), Troupe (2), Lupusavei (9), D. Ilie, Apostol, Darby (20), Căpuşan (17), Alionescu, Amarghioalei, Trim (14), Barber. Antrenor: Theo Evans.

Arbitri: Stelian Bănică, Gabriel Dima şi Cătălin Manu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

67 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    Sigur nu a stins nimeni lumina?
    Sau au jucat aia cu mai multi?
    S-au aparat si cu arbitrii?

    Sunt curios ce scuza mai gasesc acuma?

    • eu spune:

      au scuze, dar nu ne incalzeste cu nimic.Cainii latra…

    • patry21 spune:

      bai astia…lasa`ti in pace….nu credeti ca sunt si ei destul de demoralizati???….nu le trebuie critici le trebuie incurajari… @laurentiu…au scuze..si una tare si bune…o zi proasta..inesplicabila..si u nu ai avut niciodata zile proaste?????…deci..ciocu mic…@abu…:)) si te mai crezi suporter…glumestiii???…doamnee…eu o sa vin la orice meci…pt ca nu conteaza daca pierd…e drept au jucat foarte prost..dar se mai intampla…:| @baschet…sa mori u???…isi bat joc de noi??…tu iti bati joc de ei daca zici asta…dar meciul cu muresul tia placut nu???…atunci si`au mai batut joc de noi???? @done…inca avem ceva sanse…gen 10%….merita sa speram inca nu e 0%…@eu…te iei de theo???…te crezi mai bun????…tu nu gandesti??…e antrenor…logic ca nu zice faceti ce vreti:)))….si credema theo e un antrenor foarte bun…altfel nu aveam echipa pe care o avem…ciocu mic si tie…@nelu…no comment…deja ma plictisi sa dau raspunsuri la fiecare…..playoff`ul e mai departe putin…dar daca ne intindem il ajungem:)..da…toate mergeau cu noi…daca muresul pierduse..era totul mult mai usor…dar nu`i nimic…nu murim dintr`un playoff….@aurel…mda..cu bani cam asta e…trebuie sa le fim recunoscatori ca joaca..si inca joaca foarte bine…dupa parerea mea……asa..si domnul capusan..nu stiu..cam dezamageste lumea..dar are si el momente foarte bune..nu e cazu sa ne luam de el…de fapt nu trebuie sa ne luam de nimeni din echipa…nici macar de porter care probabil a avut o zi mai proasta….si cine e fan adevarat nu ii critica asa mult..adica din sa va fie rusine nu ii scoteti…ce se intampla daca echipa noastra era brasov??…care a pierdut multe meciuri…ce se intampla ??..intrati pe teren??..ii luati la bataieeeee??…deci deja mi s`a luat de voi…:(…soporteri de cacat…(unii)….dar nu conteaza eu inca cred ca energia poate ajunge in play off…dar acum ce`o vrea dumnezeu…nu conteaza….eu inca cred in energia…nu imi pierd speranta asa de usor ca UNII…ENERGIA FOR EVER!!!!!

      • Laurentiu spune:

        Usor,taticu.Ai grija sa nu-ti plesneasca ceva.Te rog eu frumos,mai treci pe la orele de limba romana.Poate data viitoare si intelegem ce vrei sa spui(scrii).

      • Ups spune:

        mai usor ca aici nu suntem in pauzele de la scoala unde injuram si comentam tot si pe toti, am doar 1 lucru de zis:
        Energia are si meciuri bune si meciuri rele(luati exemplu ca in tur i-am batut pe sibiu locu 4 la ei acasa fara trim,darby si capusan) in rest nu mai am nimic de zis:)

  • abu spune:

    Rusine sa va fie!
    Chiar daca pana acum nu am ratat nici un meci, la urmatorul EU NU VOI VENI!
    FACETI SI VOI LA FEL!

  • baschet spune:

    Suntem peste tot cu voi!Voi va bate-ti joc de noi

  • done spune:

    cum naiba se face ca atunci cand jucam cu echipele tari ne descurcam si cand jucam cu echipele mai slabe dam cu stangu’n dreptu’… cred ca nici minunile nu ne mai ajuta sa prindem play-off… fir-ar sa fie de necaz 🙁

  • eu spune:

    cea mai buna scuza ar fi… ca nu au antrenor. ca si la handbal, antrenorii isi iau asupra lor doar victoriile.pun pariu cu oricine ca saptamana viitoare Evans va spune ca nu au aplicat elevii sai tactica pe care el a…trasat/o.hahaha .cat cred ei ca ne mai prostesc.cat spera ei ca mai punem botul la vrajelile lor de doi lei???????????????
    play-out-ul li se potriveste ca nu poti sa te trezesti ca poti face cin kkt, bici peste noapte, daca mi se scuza expresia.
    Pentru anul viitor competitional poate mai vin 5/6 jucatori si astfel…Evans va deveni cel mai bun antrenor, cel mai faimos si cel mai bine p-latit, ca doar merita nu?
    Ca si Vasile Stanga. Va spun eu…sunt antrenori cu ECHIPA…au adus ce le-a dorit inima.Daca erau pusi in situatia de a presta cu jucatorii care se clasau an de an pe la mijlocul clasamentului, nu erau in stare de mari bravuri. Asa…cu C.V maret, pretentii marete, in fata prostilor.Nu mai suntem prosti fratilor, se strange latul si incepeti sa va ganditi pe unde scoateti caciula dupa campionate, ca e groasa rau. Handbalul doar prin noroc au castigat la Bacau si Baia Mare. Nu vedeti ce nivel este in Romania la handbal? Bacaul face egal la Dinamo, penultima clasata. Doar Constanta si Resita mai misca ceva.Restul….umplutura…Prin rezultatele celorlalte echipe vom ajunge pe podium si …implicit…in cupa mai buna. Acolo unde Resita nu a stat decat un tur. Atunci sa vedeti adevarata valoare a jucatorilor Energiei.Vai de ei…

  • nelu spune:

    Sunt penibili!!!
    Probabil au un motiv sa se comporte asa. Nu au fost platiti!! Domnule Cumpanasu ce faceti????
    Lasand banii la o parte care mai devreme sau mai tarziu sigur ii vor primi, oare nu le este rusine sa dea ochii cu cei 1000 de fani din Sala Sporturilor care canta pentru ei la fiecare meci.
    Porter Trupe, adevaratele caractere se vad in momentele grele . Sa-ti fie rusine pentru comportamentul tau lamentabil.

  • Florin spune:

    nu esti un suporter adevarat
    numai cu echipa de atunci când câştiga

  • laurentiu spune:

    Poate noi avem pretentii prea mari de la unii care , daca ramineau la ei in tara, ar fi jucat pe terenurile de pe la minastiri.Credeti ca daca aveau valoare mai veneau la noi?

  • Florin spune:

    jucători şi antrenor nu bani pentru mai mult de 2 luni

  • ultras_vs3 spune:

    Florin ai fost la meci? Este prima deplasare la care chiar nu au vrut sa joace. La Timisoara au luat bataie la 5 puncte, dar s-au straduit, i-am aplaudat pe toti dar acum ne-au dezamagit.

  • shagy spune:

    hehe…noi am pierdut play-off-ul din tur…asa ca nu vad d c faceti atata caz…probabil asta a fost prima „greseala” din retur…
    asta este…in caz ca ramane echipa intreaga peste pauza competitionala…sau ar mai aduce un roman (aici ma refer la BATRANUL FOMETESCU) eu zic ca am reusi sezonul viitor sa ne luptam pentru primele 3 locuri..

  • done spune:

    eu unul ma consider suporter, chiar de nu pot merge in deplasari, chiar de nu imi spoiesc fata in culorile clubului (care culori inca nu se cunosc bine, ori alb-albastru cum vrea Evans, ori rosu-albastru), chiar de nu vin la sala cu banner dupa cum e tema, dar in suflet ma doare… si doare si atunci cand pierzi cu o echipa mare, dar cel mai rau doare cand pierzi absurd cu „ciuca batailor”. de

    • done spune:

      o fi vorba de bani atunci de ce nu au curajul sa spuna… fara bani nu joc, dar macar sa aiba curajul sa spuna asta nu sa mimeze jocul. mi-as dori foarte mult sa nu am dreptate, dar cred ca la urmatorul meci pierdut la Targu Jiu echipa nu va mai fi aplaudata la final asa cum a facut-o publicul de fiecare data. Dea Dumnezeu sa mai putem striga Hai Energia si mai departe in sala din Targu Jiu ca de prea putine bucurii mai avem parte in acest oras

  • abu spune:

    Pacat de aceasta infrangere inacceptabila. In conditiile in care Muresul a pierdut acasa, nu ne trebuiau decat victoriile de acasa si eram in play-off. Asa, play-out-ul ne mananca!

  • Aurel spune:

    Sa va fie rusine ca sunteti alaturi de echipa numai la victorii…Nu au nici o scuza,meciul asta trebuia castigat si nu a fost.Asta e.Si e inutil sa gasim tot timpul pe cineva pe care sa aruncam vina.E vina tuturor.Si s-a pornit cu stangul de la inceput,cand Cumpanasu nu stia pe ce planeta e,cine o sa fie antrenor,care o sa fie bugetul si asa mai departe.E inutil sa comentam fara sa stim toate amanuntele.Nu e usor sa joci in tensiune stiind ca trebuie sa castigi toate meciurile daca vrei sa intri in play-off.Daca aveam echipa asta din tur nici nu se punea problema play-off-ului.Dar nu a existat organizare de la inceput.Si inca ceva…bugetul de anul acesta a fost mult mai mic fata de anul trecut asa ca nu inteleg de ce pretentiile sunt mai mari.Si jucatorii nu au fost platiti de 2 luni.Asta da motivare.

    • laurentiu spune:

      Omule,aia de la Pitesti sunt neplatiti de mai multe luni cistiga.Banii vin odata si odata dar punctele nu le mai vedem.

      Si altceva,sint la fel de suporter cum sint si ei baschetbalisti.

      • Aurel spune:

        Si ti se pare tie ca nu sunt baschetbalisti?intra tu in teren si joaca..eu cred ca un suporter trebuie ss fie suporter si la victorii si la infrangeri.Dar inca o data asta e Romania!!!Adevarat e ca trebuia castigat acest meci,dar nu a fost sa fie.ASTA E!!!

    • done spune:

      nu are de ce sa-mi fie rusine, daca tu ai inteles ca pe acest meci scria altceva decat victorie. chiar de nu ar fi contat pentru play-off.
      pana la urma cred ca incepe sa fie vorba de bani aici si chiar de e greu de acceptat, americanii au dreptate… pana cand numai ei… restul bancii…. aplauda la una cu sala

      • Aurel spune:

        @done.Exact.Nu inteleg de ce se pune atat de mult accentul pe americani si sunt cei mai criticati cand unii romani au salarii exagerat de mari pt meritul pe care il aduc ei echipei.Sa fim seriosi…Cert e ca s-a pornit cu stangul de la inceput.Sper ca a fost o lectie si la anul sa nu se mai repete.Totul se intampla cu un scop.Care este inca nu stiu..o sa vedem mai tarziu.Dar repet, nu inteleg de ce pretentiile sunt mai mari ca anul trecut cand bugetul este mult mai mic??

        • patry21 spune:

          sunt nerecunoscatori astia…:|

          • eu spune:

            cand o sa inveti sa scri, dar mai ales sa te exprimi in scris, te voi baga in seama, pana atunci….tu, ciocu mic! gramatica e pentru toti, aceeasi.pentru tine….o necunoscuta.Adio!

  • dani spune:

    1. jucatorii sunt cu banii la zi. unii romani de pe banca nu si i-au primit, dar in rest si-au primit banii.
    2. Theo da mereu vina pe altceva in afara de el. el e principalul vinovat!!
    3. Troupe a avut un meci slab si sariti pe el. credeti-ma ca daca s-a certat cu theo a fost din cauza lui theo. pentru energia rovinari troupe si-a facut mereu datoria. ati uitat cand a dat 30 de puncte cu timisoara in playoff anul trecut

  • dani spune:

    nu pot sa cred ca puneti botu’ la treaba cu bugetul mai mic.
    care buget mai mic? lupusavei 1500 de euro, senai a avut 2000 de euro, capusan 4000 de euro. trim 5000 de dolari.
    aceeasi bani ca anul trecut, daca nu chiar si mai bine! schimbare de jucator 1500 de euro. chiar va lasati fraieriti de theo doar ca sa se scoata el? va meritati soarta

    • Florin spune:

      Evans nu a vrut Senai! şi nu stabileşte salariul pentru jucători română
      2008-2009 Popescu 6000 euro + bonusuri = 8170 dolari + bonus, Trim toate anotimpurile, 7 jucători străini + bonusuri
      Evans nu a dat vina pe această pierdere pe nimic
      Trupa nu a fost niciodată constant întotdeauna de înaltă şi joasă
      2009/2010 Barber 2.000 dolari, Cole 2.000 dolari, Darby 2.000 dolari, Tyner 2.000 dolari nu bonusuri şi 2 luni, nu bani Capusan şi Trim doar jumatate din sezon
      2010 6 victorie 3 înfrângere

    • patry21 spune:

      @dani ciocu mic ma…si daca o fi cu bani la fel..ce draq sari asa pe theo??…e antrenor si nu cred ca zice „ma daca jucati bine va omor”…hai ma taci…daca nu era theo nu mai aveam echipa asta…SHUT UP!!!!

    • eduard spune:

      Dragi mei nu am batut pe dinamo oradea brasov deaorece:
      1.theo nu are autoritate tactica de a lungul unui joc..decizii luciditate experienta
      2.baietii au tratat meciurile usor si cand ai un antrenor de 26 ani e mai greu sa il asculti cand te gandesti ca el a jucat baschet amator si tu esti profesionist
      3.din 12 jucatori theo joaca cu 6..logic intervine oboseala..uzura scade randamentul colaborat si cu lipsa de concentrare
      Asa ca nu l mai pupati in fund pe marele antrenor si el si marele secund omu ce a promovat echipa cu suportul si truda lui supraomenesca…si omul datorita caruia avem in lot 2 jucatori fantastici crescuti de el calitati teribile..curtati de marile echipe prezenti la loturile de juniori meci de meci..plus managerul ale carui calitati te lasa fara cuvinte..ce tine in spate greutatiile clubului..cunoaste tot ce misca in baschetul romanesc cu relatii mari la federatie unde toti il respecta..si l-ar dorii sa puna abilitatiile sale in slujba baschetului romanesc…….

      • patry21 spune:

        @eduard…1.gresit…2.da baieti au tratat meciurile mai usor..mda asa e cu ani…dar aici nu e cazul…adica un jucator de la energia striga dupa theo…:coach coach?!…theo nu raspundea…la care jucatorul: coach evans…….nici pe numele mic nu ii zic lu theo…are autoritate….3. ADEVARAT…si nimeni nu il pupa in fund..nu cred ca se injoseste asa…:)…dar cand toti sariti asa pe theo de parca el ar fi jucat trebuie sa spuna cineva ceva mai adevarat 🙂

  • Florin spune:

    Evans ceva dau vina din afara 1 dată în 2 sezoane (Dinamo)

    • Laurentiu spune:

      asta chiar n-o inteleg….Daca nu ai curaj sa ne spui cum te cheama macar sa ne spui ce numar porti pe tricou…. 😉

  • Dani spune:

    @florin: nu prea stii romana!!!deloc!nu mai folosi te rog google translate! De ce nu zici cati bani s-au platit pt cartea verde a lui Darby?si a lui capusan?si popescu avea 5000.theo a declarat la tv ca senai e in probe.am vazut eu!deci el a decis! si crede-ma ca nu theo a facut echipa la tg jiu!nici cumpanasu!lumea uita repede!theo e de vina pt ce se intampla pt k jucatorii sunt buni!dar el incearca sa dea vina pe ei si pe bani!

  • Dani spune:

    Si cei de la pitesti nu si-au luat banii de 3 luni!

  • Florin spune:

    @Dani

    Dani este Danila????

  • Costin spune:

    @Dani.Imi pare rau sa te anunt dar in momentul de fata romanii si-au primit numai jumatate din bani,americanii abia acum si-au primit un salariu,iar Evans si antrenorul secund au promisiunea ca isi vor primi banii saptamana aceasta.Si cat priveste treaba cu bugetul…Evans a avut la dispozitie numai 12.000 de dolari pt achizitionarea jucatorilor.Poate intre timp au mai aparut alti sponsori.Si pe cine vrei tu sa gasesti cand echipele erau deja organizate din timpul verii???Antrenorul si jucatorii au fost alesi in 2 sapatamani,incepand cu data de 1 august din cauza tampeniilor lui Ponta si a dezorganizarii.Poate daca se stia care e bugetul de la inceput reuseau sa aduca pe Trim si pe Darby de la inceput.Nu Evans hotaraste salariul romanilor.De ce unii romani au salarii mari ,dar totusi pretentiile se cer americanilor???Daca se stia de la inceput bugetul se putea achizitiona unul sau 2 romani buni, gen Capusan care acum duce greul.Inainte de a pleca, Evans a facut o lista cu potentialii jucatori romani pe care i-ar vrea.A tinut cineva cont?Daca era organizare nu se ajungea aici.Intr-adevar e democratie si fiecare poate sa zica ceea ce crede,dar totusi hai sa nu dam commenturi doar de dragul de a da din gura sau ca nu ne convine noua ca e Evans antrenor.
    Nimeni nu da vina pe nimeni in afara de tine care dai vina pe Evans.Popescu nu avea 5000 euro.Esti complet pe dinafara.

    @Eduard.Trebuie sa te mai informezi.Evans nu are 26 de ani.Nici nu se pune problema ca baietii nu il asculta :))) Tu la ce meciuri de uiti?Sau mai bine zis..te uiti??Normal ca joaca numai cu 6 din 12 pt ca numai 6 sunt jucatori de div A.Despre ce manager vbesti tu acolo? :)))

    @Aurel.Nu cred ca e vba de bani.Eu cred ca ei au jucat chiar daca nu au fost platiti.Dar ai si tu dreptatea ta…halal stimulare.Oricum nu exista scuze.Au pierdut un meci care trebuia castigat.

    • patry21 spune:

      la chestia aia ca joaca numai cu 6 e adevarat…si ce te face sa crezi ca numai 6 sunt de Div. A???…fiecare are punctul lui forte…dar daca nu ii lasa sa se afirme atunci cum sa vezi daca sunt buni sau nu…:|

    • XXX spune:

      De ce joaca doar 6 jucatori? Va spun eu daca nu stiti, americanii + 1 roman pe care-l mai si inlocuieste din cand in cand, de ce sa seafirme si romanii????? Mai joaca din cand in cand si cu 7 jucatori, dar aici jucatorii gresesc, ca sa duci un program de antrenament bun iti trebuie minim 12 jucatori daca nu chiar 14, de ce gresesc jucatorii??? pentru ca nu iau atitudine se antreneaza pentru altii sau ai antreneaza pe altii. Cu salariul este o mare vrajeala si nu are nici o legatura, cat % primeste Evans din partea fiacarui american adus de el la echipa??? De ce s-a renuntat asa usor la Darby si Jackson in vara pentru ca nu mai plateau taxa marelui antrenor??? A cui este vina ca nu ati facut echipa buna din vara??? Cand presedintele Cumpanasu este de acord ca antrenorul sa vina la jumatatea lunii august fara sa aiba echipa facuta, fara pregatire centralizata samd trebuie sa-si asume responsabilitatea nu sa dea vina aiurea pe oricine numai pe dumnealui nu!!! Va mira ca Evans apeleaza la translate google??? inseamna ca nu stiti in cine aveti incredere si pe cine aveti in curtea voastra. Cand vreodata dupa 5 victorii in tur mai poti prinde playoff-ul dupa ce calcule???? Cum puteti fi asa de naivi????Asta-i vrajeala pe bani multi la care-l complici toti, presedintele cumpanasu si antrenorii, profita de directorii de la combinat ca nu prea stiu ce se mananca sportul asta cu arucarea mingii la cos, sa stiti ca nu este chiar asa simplu, chiar daca l-au inventat americanii evans nu era pe acolo are doar meritul ca este american si conational cu inventatorul. Va doresc sanatate si nu mai fiti asa de naivi, cumpanasu si evans mint in proportie de 75%.

  • dudu spune:

    florine cine esti tu?ca sunt foarte curios…sumele pe care le ai spus ma pun pe ganduri…esti cumva din club?:D

  • roxy spune:

    Sa va fie rusine tuturor cei care cautati motive si justificati meciurile pierdute dand vina pe Theo sau pe Porter. Nu il cunoasteti pe Theo si nu stiti cum isi da interesul sa castige meciurile la fel ca si Porter intelegeti si voi k nu a fost o zi favorabila. Sunteti alaturi de ei doar atunci cand castiga?? Atunci sa va fie rusine si sa nu va numiti niciodata suporteri. O sa fiu mereu alaturi de Energia indiferent daca intra sau nu in play-off. Nu mai vorbiti daca nu cunoasteti nici pe Theo nici jucatorii daca nu ii cunoasteti si nu stiti cat isi dau interesul dar ganditi-va ca nu mereu pot sa bage cate 20 de puncte. Fiti suporteri adevarati sau daca nu, mai bine nu mai comentati nimic. Energia the best team ever and I don’t care what you say;)

    • xXx spune:

      Roxy.Theo e un CARACTER SUPER SI UN ANTRENOR SUPER.Pana acum am crezut ca si Porter e la fel.Dar dupa meciul asta tind sa cred ca e o mare JIGODIE.Mai vb noi de Porter Troupe incepand cu sezonul viitor.O sa joace pentru echipa pentru care a jucat si la Brasov(si nu e Energia).

  • dani spune:

    Cat de penibil e ca antrenorul nostru sa foloseasca google translate ca sa se apere. si sa dea vina pe altcineva. porter troupe cu ce e de vina? ca a jucat un meci prost?cate meciuri nu a castigat pentru noi el?daca nu era el in tur eram pe ultimul loc datorita transferurilor fabuloase facute. stiti cat castiga americanul de la brasov care ne-a dat 26 de puncte? 500 de dolari!!! deci se poate face treaba buna si cu bani putini. mare pacat ca isi bate joc de noi si nimeni nu vede asta.

    • `me` spune:

      nu cred ca theo e florin….adica nu cred ca sa`r injosi asa…dar daca e ar trebui sa ii fie rusine:|

  • roxy spune:

    Auziti mai?? Cine va credeti voi?? Spuneti-mi cine sunteti pentru a avea dreptul sa ii judecati pe altii. O sa aiba grija Dumnezeu sa ii judece nu ii judecati voi. Asta e fiecare mai face greseli dar nimeni nu are dreptul sa judece pe nimeni. Vedeti-va de treaba voastra si lasati oamenii in pace

  • eduard spune:

    Roxy :))) esti avocatul lui theo….dupa ce ca il pupati in dos si in particular….il mai spalati si pe aici?….Nu o mai da tu cu D ZEU…nu vezi ca marele antrenor e atat de parsiv incat scrie sub anonimat sa se scuze pe aici…fiecare are drpetul sa isi spuna parerea..si aici vorbesc oameni care stiu cate ceva de baschet si sunt frustrati de ce face eroul tau…am vazut acum ca dupa victoria cu tg mures..l-a criticat pe lupusavei ca nu stie sa se apare ca nu poate sa se bazeze pe el..atat de infect om e incat si atunci cand castiga echipa si unul din baieti iese in evidenta ..el il face de rahat din invidie…oricum la anul o sa plece 100% si atuncis a te vad…nu ai ce face decat sa iei unul dinala cu casutza cu turnuletze si salbe la gat sa il faci americanu tau…eroul tau…asa ca nu te agita ca ai variante si pt anii viitori

    • roxy spune:

      ce iti place sa dai comentarii doar de dragul de a scrie ceva. ok st de acord sa iti spui parerea dar tu deja il critici si nu ai nici un drept dragul meu;) avocat hahaha:))) foarte funny app de unde esti tu asa sigur ca este theo cel care scrie pe aici??? de unde atata siguranta?? as putea spune si eu ca esti un jucator de la alta echipa care vrea sa ii faca rau lui theo si de asta vb asa urat despre el. stii ce?? eu nu imi permit sa fac supozitii;) ar trebui sa te linistesti si tu si fiecare cu treaba lui u daca vrei vin-o la meci sau nu veni ca oricum nu o sa ti se simta lipsa si theo sa ii antreneze asa cum stie el bine sau rau.;)

    • `me` spune:

      :))…atata prostie pe aici…deja imi e rau…eduard pai logic ma ca theo a zis ca silviu nu poate sa joace bine in aparare…:|…adica imi pare rau..dar sti el e un jucator de valoare dar e plinutz…si nu poate ajunge in aparare la fel de repede ca ceilalti…si inca ceva dragul meu eduard..nimeni nu il pupa niciunde pe theo…nici in particular si nici aici..:)))) si poate o sa plece la anu…dar tu gandesti ca fara theo nu o sa mai fie baschetul la fel?..cine o sa fie antrenorul energiei atunci??????…porter kevin louis joe si kibwe o sa plece..:|…si o sa ramanem pe dinafar…o sa picam in Div. B…si de acolo nu ne mai scoate nimeni (avem si jucatori romani de valoare dar antrenorul care va veni in locul lui theo nu o sa stie ce are de facut)..fara theo div. B ne mananca…el trebuie sa mai stea ceva timp ca sa creeze o baza la echipa asta..:|

  • dani spune:

    va rog eu, lasati baschetul daca nu va pricepeti. apararea nu e ca la fotbal sa te retragi repede. nu d-asta nu e silviu bun in aparare, ca e plinut si se retrage. dar bineinteles ca daca nu ai jucat baschet, n-ai cum sa stii asta.
    theo este cel care a scris. faceti proba cu google translate sa vedeti ca exprimarea e exacta. din engleza in romana. crezi ca nu o sa stie ce sa faca alt antrenor?celelalte echipe cum se descurca?cu banii pe care ii ia theo il luam pe antrenorul sarb de a fost la pitesti. care uitati ce a facut acolo cu josh jackson. ne meritam soarta.

    • `me` spune:

      scuza`ma..dar cand un alt jucator rateaza si pornesc pe contraatac silviu ramane in urma:)…si baiete…am jucat si joc baschet ;)…si faza tare…auch….cu theooooo…stiu eu de ce e in stare ;)…mii de oameni ar putea scrie aici…multi ar putea folosi google translate…desigur nu toti…cei care stiu engleza :P…:))…nu cred ca te numeri printre ei:))..ne meritam soarta…caci suntem buni 🙂

    • roxy spune:

      hai, dragul meu, tu la energia ca din cate vad eu nimeni nu stie baschet decat tu. doar tu te pricepi si ai sti sa faci o treaba mai buna decat theo. sa te vad pe tine cum te descurci. chiar sunt curioasa sa vad de ce esti in stare.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.