RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans crede că braşovenii sunt periculoşi pe teren propriu

/ 25 februarie 2010

Theo Evans nu neglijează partida cu CSU Cuadripol Braşov chiar dacă ardelenii ocupă ultimul loc în clasament, cu doar două meciuri câştigate în această stagiune.

Tehnicianul Energiei spune că echipa sa pleacă în mod cert cu prima şansă, dar gazdele trebuie întotdeauna respectate, braşovenii fiind mereu aproape de obţinerea unor rezultate bune în meciurile cu echipele puternice: „Chiar dacă vedem ceva în clasament, nu ne aşteptăm la un meci uşor la Braşov. E o echipă care joacă destul de bine pe teren propriu. Chiar dacă mai mereu pierd, o fac la cinci puncte, la şapte puncte, nu la diferenţe foarte mari. Au pierdut la şase puncte cu Steaua, opt puncte cu Asesoft şi şapte puncte cu Mediaş, deci joacă bine acasă şi se ţin aproape de adversar, oricare ar fi el”, a comentat Theo Evans.

După ce la ultimele meciuri Energia a fost nevoită să lupte nu doar cu adversarii direcţi, ci şi cu arbitrajele ostile, Theo Evans spune că speră ca măcar la Braşov echipa sa să fie lăsată să joace.

În lupta pentru un loc în play-off, Theo Evans încă plânge după punctul pierdut în partida din deplasare cu Dinamo, dar spune că şansele echipei sale nu au fost afectate iremediabil, asta datorită succesului din deplasare în faţa Stelei, un succes la care prea puţini se aşteptau şi care, în actualele condiţii, se arată a fi unul deosebit de important.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.