RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii îl testează pe italianul Alessandro Ferri

/ 22 februarie 2010

Deşi campionatul s-a reluat deja, iar conducerea Pandurilor a anunţat că lotul nu va mai suferi modificări, la antrenamentul echipei gorjene de luni şi-a făcut apariţia un fundaş central italian, Alessandro Ferri.

„Ferri a ajuns la noi pentru a susţine probe. A venit în baza unei recomandări, aşa cum au mai venit şi alţi jucători, antrenorii îl vor testa şi vor lua o decizie în ceea ce-l priveşte”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Daniel Băloi.

Alessandro Ferri, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la Târgu Jiu în speranţa că va reuşi aici ceea ce n-a reuşit la Steaua sau Universitatea Craiova, echipe la care a susţinut probe de joc înainte de a apuca drumul Gorjului. Tânărul fundaş italian a evoluat ultima dată pentru AC Pisa, în Serie B, însă echipa a trecut în sezonul 2008-2009 prin grave probleme financiare care au condus nu doar la retrogradarea echipei ci şi la desfiinţarea acestei echipe tocmai în anul în care ea a împlinit 100 de ani de existenţă. După doar câteva luni echipa a fost reînfiinţată şi înscrisă în campionatul regional Serie D, însă Alessandro Ferri a încercat să-şi caute altă echipă pentru care să evolueze.

Ferri, care joacă fundaş central, dar poate evolua şi ca fundaş dreapta, speră să convingă la Târgu Jiu şi să devină o soluţie pentru înlocuirea lui Martinovic, jucător care a avut evoluţii inconstante mai ales după zvonurile apărute în presă legate de un eventual transfer al său.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • aurelian_blue_lion spune:

    pana gasiti solutii s-ar putea sa ne trezim in liga a 2-a….toata iarna nu s-au putut gasii solutii?cred ca singura solutie ar fi sa fie tinuti departe de carciumi unii jucatori…si voi stiti care…

  • aurelian_blue_lion spune:

    cea mai importanta solutie este ca jucatorii cu apetit mare pt.alcool sa fie tinuti departe de carciumi…altfel,ne vedem in liga a 2-a….conducerea echipei pandurii stie despre cine e vorba…pacat ca a plecat sorin cartu,era singurul care reusea sa ii tina in frau pe nesimtitii astia…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.