RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Evans îi linişteşte pe fani, cearta cu Porter Troupe s-a rezolvat în vestiar

/ 21 februarie 2010

Spre sfârşitul sfertului doi, cu câteva minute înaintea pauzei meciului dintre Energia şi Mureş Târgu Mureş, când echipa gorjeană părea incapabilă să mai dea vreo replică adversarului, antrenorul şi căpitanul Energiei au avut un schimb mai dur de cuvinte în momentul în care Porter Troupe a fost chemat pe bancă de Theo Evans.

Tehnicianul Energiei ţine însă să-i liniştească pe suporteri şi spune că echipa nu are de suferit, cearta dintre el şi jucător fiind depăşită printr-o discuţie în vestiarul echipei chiar în pauza meciului: “A fost un mic conflict, o mică ceartă deoarece a făcut două greşeli la rând, a pierdut o minge şi a permis unui jucător care nu este foarte bun să-l depăşească uşor. Când l-am scos era frustrat, eram şi eu frustrat şi am avut un schimb mai dur de cuvinte, dar la pauză lucrurile s-au calmat. Ne cunoaştem de opt ani şi de cinci lucrăm împreună”, a declarat Theo Evans.

Porter Troupe este unul dintre cei mai buni jucători ai Energiei, a fost unul dintre cei mai constanţi baschetbalişti în acest campionat, însă în ultimele partide a avut o uşoară scădere de formă, fapt care nu-l îngrijorează însă pe Evans, care are încredere că acesta îşi va reveni în curând la nivelul obişnuit al jocului său.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    Totusi, as vrea sa aud niste scuze din partea lui troupe.Nu asa reactioneaza un profesionist.Ar trebui o conferinta de presa in care sa isi ceara scuze suporterilor si , mai ales, „omului cu mopul”( imi cer scuze dar nu-i stiu numele).

    • roxy spune:

      sunt de acord ca trebuia sa isi ceara scuze domnului cu mopul est destul de invarsta si l-a lovit dar de unde sa stim noi ca nu i-a cerut scuze?? poate nu la tv dar poate si-a cerut scuze. nush presupun:D

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.