RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vrea să depună memoriu împotriva arbitrilor meciului cu Dinamo

/ 18 februarie 2010

Energia intenţionează să depună memoriu împotriva arbitrilor meciului disputat în compania celor de la Dinamo, meci pierdut de echipa gorjeană cu scorul de 81-74.

Preşedintele secţiei de baschet, Dan Cumpănaşu, spune că în sferturile 1 şi 3 echipa sa a fost clar dezavantajată de brigada de arbitrii: „Nu am fost acolo, dar am discutat cu băieţii şi mi-au spus că, cel puţin în primul sfert, nu am fost lăsaţi să jucăm. Şi în sfertul al treilea am fost dezavantajaţi, însă acolo şi noi am avut o evoluţie mai ştearsă. Şi lucrurile astea nu le-am aflat doar de la băieţii mei, acelaşi lucru mi l-au spus şi oameni din federaţie”, a spus oficialul clubului gorjean.

Prezent la meci, Andrei Stângă, fiul antrenorului echipei gorjene de handbal, a observat aceeaşi tentă pro-Dinamo a arbitrilor întâlnirii: „Am vorbit cu fiul meu şi mi-a spus că echipa a fost în mod clar dezavantajată de arbitrii. Ce se întâmplă la baschet e chiar mai grav decât la handbal”, a declarat Vasile Stângă.

Meciul pierdut de Energia la Dinamo este unul foarte important, cu punctul irosit la Bucureşti echipa gorjeană ar fi putut profita de paşii greşiţi făcuţi de CS Otopeni, CSU Atlassib Sibiu şi BCA Piteşti: „Păcat că nu am reuşit să ne apropiem de adversarii noştri direcţi pentru un loc în play-off pentru că ne-ar fi fost o etapă favorabilă. Nu ne rămâne decât să ne ajutăm noi singuri învingând pe Mureşul Târgu Mureş”, a mai declarat Dan Cumpănaşu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • eduard spune:

    Uitati va la omu din poza si spune totul…cand ai un asemena pesedinte nu poti impune respect la federatie,in fata arbitrilor ,antrenorilor si celorlalti conducatori..sa imi spuna si mie cineva ce legatura are specimenu asta cu baschetu..cu managementul…cu federatia…pana nici cu sindicatele miniere nu are ca ii fura si pe aia ca pe hotii de cai…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.