RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, obligată să obţină victoria cu Mureşul pentru a mai spera la play-off

/ 18 februarie 2010

Pentru a se menţine în lupta pentru un loc în play-off după ce a pierdut în etapa trecută în faţa celor de la Dinamo, Energia este obligată să câştige meciul cu Mureş Târgu Mureş de pe teren propriu.

Energia Rovinari şi Mureş Târgu Mureş sunt în luptă pentru acelaşi obiectiv, antrenorul Theo Evans ştie acest lucru şi nu concepe altă variantă decât cea a victoriei în meciul de sâmbătă: „Orice meci din acest sezon este dificil, fie că vorbim despre un joc care a trecut, fie că vorbim de unul care vine. Şi se vede acest lucru pentru că am asistat la multe surprize şi încă vom asista. Aşa că şi meciul nostru de acasă, care va urma cu Mureş Târgu Mureş, va fi foarte dificil. În mod clar va trebui să câştigăm sâmbătă dacă vrem în continuare un loc în play-off”, a spus americanul ce conduce echipa gorjeană.

În turul campionatului meciul dintre cele două echipe a avut o evoluţie a scorului halucinantă pentru gorjeni, aceştia pierzând cu 92-77 după ce au condus şi cu 18 puncte, “tigrii mureşeni” reuşind să câştige sfertul trei cu un umilitor 31-5.

Între timp lucrurile s-au schimbat şi Energia s-a întărit aducându-i pe Trim, Darby şi Căpuşan, jucători care au reuşit să schimbe în mod evident faţa echipei gorjene. În ceea ce-l priveşte pe pivotul Kibwe Trim, acesta are un debut excelent în acest retur, la meciul cu Dinamo reuşind al treilea double-double consecutiv, el marcând 21 de puncte reuşind în acelaşi timp şi 10 recuperări, cu un indice al eficienţei de 34 fiind considerat cel mai eficient jucător al rundei în Divizia A.

Partida dintre Energia Rovinari şi Mureş Târgu Mureş va avea loc sâmbătă la Sala Polivalentă din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    pacat de meciul cu dinamoo, si mai ales k arbitrii si-au bagat coada si ne-au furat! Felicitari lui Trim, sa speram ca va avea si-n continuare o evolutie cat mai buna. De asemenea, sper sa o batem pe tg.mures si mai ales sa batem tot acasa ca sa nu avem probleme cu calificarea in play-off. HAI, ENERGIA!

  • laurentiu spune:

    la 19 ?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.