RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: “Nu voi plăti penalităţile şi niciun ban în plus trecut în acel contract modificat!”

/ 17 februarie 2010

Preşedintele Pandurilor rămâne ferm şi spune că nu va face plăţi suplimentare faţă de sumele iniţiale prevăzute în contractul semnat cu firma SC Unic AV Sport SRL, firmă la care este asociat şi fiului lui Ioan Horoba.

Marin Condescu a scos la iveală documente care arată că faţă de contractul iniţial semnat de cele două părţi, cel depus de firma de impresariat la FRF deţine modificări ce n-au fost semnate şi de clubul Pandurii, fapt ce-l determină să nu facă plata respectivă în condiţiile cerute de bistriţeni. Modificările aduse de firma respectivă sunt la suma datorată de Pandurii, 50.000 de euro în exemplarul Pandurilor şi 50.000 + TVA în cel al firmei de impresariat, dar şi la rubrica rezervată datei la care se vor efectua plăţile. În vreme ce pe actul Pandurilor nu este menţionată nicio dată, pe cel al firmei de impresariat apare data de 15.09.2008, dată de la care, susţin reprezentanţii firmei, încep să curgă penalităţile prevăzute în contract, respectiv 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Având în vedere aceste inadvertenţe între cele două exemplare ale aceluiaşi contract, preşedintele Pandurilor a declarat într-o emisiune a GSP TV că nu va face plăţile cerute de firma de impresariat: “Nu voi plăti penalităţile şi niciun ban în plus trecut în acel contract modificat!”, a spus Condescu.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis să acorde un termen de plată până joi la ora 24:00, în cazul în care Pandurii nu vor face plăţile urmând a neprograma echipa gorjeană pentru prima etapă a returului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.