RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii ameninţaţi din nou cu neprogramarea

/ 16 februarie 2010

În vreme ce toată lumea se gândeşte la suprafaţa de joc şi la posibilitatea ca returul să fie amânat pentru o săptămână, Pandurii primesc o nouă lovitură din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Din cauza unei datorii mai vechi către o firmă de impresariat, Pandurii nu au fost programaţi pentru meciul cu Astra Ploieşti, în aceeaşi situaţie fiind şi Poli Iaşi, echipă care ar urma să primească pe teren propriu replica Rapidului.

Conflictul de interese dintre Pandurii şi SC Unic AV Sport este unul care a mai dat bătăi de cap grupării gorjene, ameninţată cu neprogramarea şi în turul campionatului, înaintea meciului cu Rapid. Firma bistriţeană cerea anul trecut 500.000 de lei în contul transferului Mădălin Popa de la Gloria Bistriţa la Pandurii Târgu Jiu, între timp, în urma discuţiilor purtate, s-a ajuns la o sumă de circa 100.000 de lei, însă nici această sumă nu a fost achitată, iar LPF ameninţă din nou echipa gorjeană cu neprogramarea.

Preşedintele Pandurilor critică vehement modul în care Liga Profesionistă de Fotbal se amestecă în conflictele comerciale dintre două firme: “Eu ştiu că LPF judecă cei 18 membrii afiliaţi. Nu au treabă ce relaţii sînt între societăţi comerciale. Nu au cu ce să se răzbune pe noi!”, a comentat Marin Condescu pentru gsp.ro decizia LPF.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • andrei spune:

    E mana lui Mircea Sandu…!!!O sa se razbune pe Pandurii..!!!De ce nu s-a aratat mai devreme….?!!Ca este din 2008!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.