RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical Jiul Rovinari – Ralbex Turcineşti, vineri pe sinteticul de la Târgu Jiu

/ 16 februarie 2010

Jiul Rovinari a disputat două jocuri amicale după revenirea din cantonamentul de la Rânca şi speră ca până la reluarea campionatului să mai dispute încă trei partide de verificare.

Trupa lui Cătălin Trofin a efectuat în această iarnă un stagiu de pregătire montană la Rânca după care a coborât la Târgu Jiu pentru a se antrena pe terenul sintetic. În programul de pregătire a returului au intrat şi câteva meciuri amicale, unele disputate, altele amânate sau anulate. Primul joc amical disputat de rovinăreni a fost cel cu Triumf Bârca, liderul seriei a IV-a a Ligii a III-a. Partida s-a disputat pe zăpadă, pe terenul nou de la Rovinari, şi a fost pierdut cu 1-0. “A fost vorba de un antrenament fizic, pentru că în condiţiile în care s-a jucat nu putem spune că a fost mai mult decât atât”, a declarat Vali Modrea pentru www.sportingorj.ro . Al doilea joc de verificare al Jiului a fost susţinut în faţa liderului din seria de Vest a Ligii a V-a gorjene, Ştiinţa Peştişani, meci pe care elevii lui Cătălin Trofin l-au câştigat cu scorul de 4-0.

Jiul Rovinari ar fi trebuit să joace marţi la Râmnicu Vâlcea în compania celor de la Oltchim, însă înţelegerea dintre cele două cluburi a fost anulată din cauza terenurilor impracticabile, echipa gorjeană sperând ca până la reluarea campionatului să mai poată juca măcar trei meciuri amicale: “Meciul cu Minerul Mătăsari l-am reprogramat, dar nu ştim încă pentru ce dată pentru că asta depinde şi de data la care se va relua campionatul, dacă va fi amânat returul sau nu, dar şi de condiţiile meteo. În plus, am mai discutat şi cu cei de la Minerul Motru pentru un joc amical. Ce este sigur la acest moment este faptul că vineri vom juca la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, un meci amical cu cei de la Ralbex, ora de începere urmând a fi stabilită în funcţie de programul de antrenament pe care-l va stabili antrenorul Pandurilor, pentru că ei au întâietate în folosirea terenului sintetic”, a mai spus preşedintele Jiului Rovinari, Vali Modrea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Recas-Giarmata 3-3[Miculescu 2,Blanaru] Deta-Giarmata 1-2 [Z.Kovacs,Burduhos] Giarmata-Recas 3-3 [Miculescu hat-trick] U.T.A.-Giarmata 4-1[Blanaru] Giarmata,la transferat pe experimentatul fundas Ovidiu Panaitescu de la Ariesul Turda,fost div.A,la UTA.

  • ssss. spune:

    Infrangerea cu Barca sincer m-a nelinisteste,sunt convins ca nus mai buni ca noi,dar au capatat mentalitatea de invingatori,pentru ca numai victorii aduc victorii.Antrenorii,trebuie sa-i faca pe baietii nostrii sa inteleaga daca vor performanta,daca vor sa progreseze atuncia si meciuri amicale trebuie tratate ca si cele oficiale.Prima etapa avem meci greu,vezi mai sus Giarmata…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.