RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Alex Păcurar vrea începerea returului cu orice preţ

/ 16 februarie 2010

Sătul de cantonamente, antrenamente, jocuri amicale sau pregătiri la sala de forţă, Alex Păcurar spune că abia aşteaptă reluarea campionatului.

Jucătorii Pandurilor aşteptau după antrenamentul efectuat marţi dimineaţă veşti referitoare la reluarea sau amânarea startului returului acestei ediţii de campionat ştiind că, la fel ca la Târgu Jiu, multe stadioane din ţară se află încă sub imperiul zăpezii. Căpitanul Pandurilor, Alex Păcurar, crede că o amânare a returului nu ar fi o decizie prea bună având în vedere că jucătorii simt nevoia unei competiţii oficiale după o perioadă destul de lungă de pregătire:

Alex Păcurar este unul dintre cei mai tehnici jucători din echipa gorjeană, iar terenul greu va fi un factor ce îi va influenţa în mod evident evoluţia la meciul cu Astra Ploieşti:

Pandurii vor avea duminică dezavantajul terenului greu, echipa gorjeană fiind cea care va fi obligată să creeze în vreme ce oaspeţii se vor mărgini la a se apăra şi a replica pe contraatac, partida cu Astra Ploieşti fiind una de la care trupa lui Ciobotariu este obligată să obţină toate cele trei puncte.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.