RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Prunariu speră să nu fie nevoit să amâne startul în Ligile a IV-a şi a V-a

/ 15 februarie 2010

Vremea rea nu-l sperie încă pe preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu sperând în topirea zăpezilor şi uscarea suprafeţelor de joc din judeţ până la data stabilită pentru reluarea campionatelor ligilor a IV-a şi a V-a.

Programate a se relua în primul weekend al lunii martie, jocurile din Liga a IV-a şi a V-a nu sunt în pericol de a fi amânate, spune Mihai Prunariu:

Preşedintele AJF Gorj mai spune că vestea bună este aceea că echipele gorjene au trecut cu bine peste perioada de criză:

Dacă nimic nu va interveni între timp, Liga a IV-a şi Liga a V-a vor începe pe 7 martie, iar Juniorii C şi D vor debuta în competiţii pe 6 martie. În returul  Ligii a IV-a sunt programate 4 etape intermediare, pe 7 aprilie, 5 mai, 19 mai şi 2 iunie, în vreme ce la Liga a V-a vor fi doar două intermediare, pe 7 aprilie şi 5 mai, aceleaşi date fiind programate şi pentru intermediarele campionatelor de Juniori C şi D.

La finalul returului de campionatului ligii a V-a, echipele clasate pe primele 3 poziţii din fiecare serie vor participa la un turneu play-off care se va disputa în sistem campionat, tur – retur, urmând ca echipele clasate pe primele două locuri să promoveze în Liga a IV-a.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.