RSS post comments feeds rss email feeds twitter

PREMII SPORT IN GORJ . RO / Ai comentat, ai câştigat!

/ 12 februarie 2010

La scurt timp de la lansare, Sport in Gorj .ro a devenit una dintre principalele surse de informaţie sportivă, iar cititorii săi s-au dovedit nu doar interesaţi, ci şi deosebit de activi.

A sosit vremea ca Sport in Gorj .ro să-şi premieze cei mai „aprigi comentatori”. Doi dintre cei mai activi vizitaori ai site-ului www.sportingorj.ro vor avea ocazia de a fi în tribuna Sălii Polivalente la meciul dintre „Generaţia de Aur” şi „Gloriile Pandurilor”.

Cei doi care şi-au scris norocul cu mâna lor şi vor primi câte o invitaţie la evenimentul spectacol organizat de Umbro România şi Pandurii Târgu Jiu sunt Laurentiu şi fan_handbal_gorj!

www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    multumesc, dar mi-am procurat invitatia pentru meciul de maine si din aceasta cauza, v-as ruga d-le Constantinescu, sa dati invitatia unei copil care il admira pe marele GICA HAGI! Inca o data, multumesc!

  • Laurentiu spune:

    Va multumesc.Eu propun ca cele 2 invitatii sa fie date unor copii care vin la meciul de baschet din aceasta seara.Inca odata va multumesc.

  • energic spune:

    Mi-as dori din tot sufletul sa vad in direct pe membrii generatiei de aur!V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi oferiti mie acea invitatie!De mic copil sunt fan Pandurii!Urmaresc zilnic stirile depe situl dumneavoastra!Multa bafta in continuare!

  • Raul spune:

    Ce as putea face sa obtin si eu o invitatie la acest meci?Multumesc!

  • EnergiAAA spune:

    Bravo Pentru VOi..SPorInGorj..dar Umbro si..cei de la pandurii adica..aia de la sedii..lasa de dorit..scrie pe toate site-urille ca trb sa mergi la umbro si la clubul pandurii sa iei invitatii..si la CLUB iti zice ca dute la umbru …si la umbro ca dute la club..La club iti zice ca nu au asa ceva..La Umbro zice ca nu au asa cva

  • Multumim pentru aprecieri, dar trebuie mentionat si faptul ca cele doua invitatii pe care le-am dat au fost oferite tot de clubul Pandurii. Inteleg supararea tuturor celor care si-ar fi dorit sa ajunga la acest eveniment-spectacol, dar trebuie intelesi si organizatorii. Sala nu are decat circa 800 de locuri iar obligatiile sunt multe. De la sponsori si pana la copiii care joaca la grupele Pandurilor.

    P.S.: Am tinut cont de propunerea lui Laurentiu si cele doua invitatii cedate de cei doi castigatori, Laurentiu si fan_handbal_gorj, au fost date in aceasta seara unor pusti veniti la meciul de baschet. Imi pare rau pentru energic sau EnergiAAA, doi dintre cei pe care ii simtim zilnic alaturi de noi, dar doar aceste doua invitatii au fost de aceasta data. Ramaneti in continuare alaturi de noi si va promitem alte surprize in viitor.

  • EnergiAAA spune:

    Bravo…de ce nu mi’ati dat si mie una :))) ca oricum nu am …GLumeam..Oricum Bravo Bravo Bravo..PUtea si CLubu sa de’a acolo pe site la ei..dar neaaa..CUm sa faca ei asta..ca intodeauna..Pilele sunt la putere in ROmania …SPORT IN GORJ GOOD GAME

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.