RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au început înscrierile la Cupa Hagi, ediţia a III-a

/ 11 februarie 2010

Introdusă în calendarul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, Cupa Hagi îşi va disputa în luna martie etapa judeţeană, înscrierile fiind aşteptate la sediul AJF Gorj.

Fiind una dintre competiţiile oficiale la nivel de copii şi juniori aflate sub egida federaţiei, înscrierea echipelor ce au reprezentante la nivelul ligilor I-III este obligatorie, însă la Cupa Hagi se pot înscrie şi echipe ale unor cluburi de nivel inferior, cu obligaţia de a fi afiliate la FRF.

Cupa Hagi este rezervată copiilor născuţi după 1 ianuarie 1998, iar meciurile se dispută pe teren redus între echipe formate din şapte jucători de câmp plus un portar.

La nivelul judeţului Gorj, Cupa Hagi trebuie să-şi desemneze câştigătoarea până pe data de 21 martie, echipa ce va câştiga faza judeţeană urmând a reprezenta Gorjul la turneul de zonă, turneu care se va disputa între 23 şi 25 aprilie la Timişoara sau Reşiţa şi la care, pe lângă reprezentanta Gorjului, vor participa câştigătoarele fazelor judeţene din Timiş, Arad, Caraş Severin, Hunedoara şi Mehedinţi.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.