RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Memorialul “Titu Folcuţi” la box

/ 10 februarie 2010

În încercarea de a oferi pugiliştilor gorjeni cât mai multe meciuri prin care să poată progresa mai mult decât în urma unor simple antrenamente, Asociaţia Judeţeană de Box împreună cu cei care conduc cluburilor sportive gorjene au decis ca, pe rând, fiecare dintre acestea să organizeze câte un turneu la care să participe toţi pugiliştii gorjeni, indiferent de categorie, vârstă, masculin sau feminin.

Joi, 11 februarie, CS Pandurii Târgu Jiu va organiza împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport Gorj primul astfel de turneu, un turneu intitulat “Memorialul Titu Folcuţ”, acest turneu urmând a se desfăşura, în lipsa unei săli adecvate la Târgu Jiu, la Turceni. “Este un turneu prin care încercăm să oferim boxerilor noştri posibilitatea de a se antrena în condiţii de concurs, ceea ce, credem noi, va fi mai stimulativ pentru sportivi. Vor fi două reuniuni, începând cu ora 13:00, iar în ring vor urca sportivi de la toate cluburile din Gorj şi de la cluburi din Dolj, judeţ cu care avem o colaborare foarte bună la acest nivel”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Ion Bură, director coordonator adjunct al CS Pandurii Târgu Jiu.

Turnee similare vor fi organizate în viitor la Motru, Rovinari, Bumbeşti Jiu şi din nou la Turceni, de această dată în organizarea celor de la Minerul Jilţ Mătăsari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.