RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mateiaşi, medaliat cu aur la Cupa României la box pentru juniori

/ 8 februarie 2010

Plecat cu şase sportivi la Iaşi pentru a boxa la Cupa României, competiţie rezervată juniorilor, Gorjul are acum în vitrină o medalie de aur şi patru de bronz.

Andrei Mateiaşi, boxer antrenat de Dumitru Păun la Minerul Jilţ Mătăsari, l-a învins în finală pe Edver Amis, de la Farul Constanţa, şi a reuşit să câştige Cupa României la juniori la categoria 46 de kg.

Dintre cei patru pugilişti care au câştigat medalii de bronz la această competiţie, trei sunt legitimaţi la clubul Jiul Rovinari, Liviu Ciobanu, la categoria 50 de kg, Marian Băzăvan, la categoria 52 de kg, şi Marian Simescu, la categoria 54 de kg, toţi antrenaţi de Marius Nicu, iar unul la CS Pandurii Târgu Jiu, Alin Mucioiu, la categoria 66 de kg, sportiv antrenat de Ion Buric. După ce a trecut de primul tur, Elvis Marian Dulcu,al cincilea boxer gorjean care a urcat în ring la Iaşi, sportiv legitimat la CS Pandurii Târgu Jiu şi pregătit de Leontina Geică, a fost învins în sferturile de finală ale competiţiei.

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • DORU spune:

    BA DAR M-AI LASATIMA CU ANTRENOAREA ASTA GEICA LEONTINA ASTA NU ARE FRATE NICI O TREABA CU BOXUL CINE O TINE LA PANDURI IMPARTE BANI CU EA PROBABIL EA IA BANI SI AI ANTRENEAZA BARBATUSU CE SA FACA EA ACOLO MERGETI SI VOI LA UN ANTRENAMENT SA VEDETI CASCADORI RASULUI GATA CA I-MI STRIC ZIUA PA.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.