RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii joacă astăzi cu NK Varteks din Croaţia

/ 5 februarie 2010

Pandurii joacă astăzi penultimul joc amical programat în Antalya, trupa lui Liviu Ciobotariu întâlnind formaţia croată NK Varteks.

Aflaţi în linie dreaptă cu pregătirea returului fotbaliştii Pandurilor dau ultimele bătălii pentru un loc în echipa standard gândită de Ciobotariu, tehnicianul declarând că odată cu acest meci va încerca să joace aşa cum intenţionează să evolueze în meciul cu Astra Ploieşti din prima etapă a returului.

Întâlnirea cu NK Varteks, locul 11 în clasamentul primei ligi croate, se va disputa cu începere de la ora 14:30, iar conducerea Pandurilor promisese fanilor transmiterea ei în direct, însă şansele ca aceasta să fie transmisă de GSP TV sunt acum aproape nule. Meciul pe care Steaua îl dispută tot astăzi, cu începere de la ora 18:00, transmis în direct de GSP TV, este cel care pare să fi scos partida Pandurilor din programul televiziunii respective, GSP TV temându-se că ar putea întârzia la partida de la Belek, acolo unde joacă trupa lui Stoichiţă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.