RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nouă atleţi de la CS Pandurii luptă la sfârşitul săptămânii pentru timpi buni care să le ofere şanse mai mari la Campionatele Naţionale

/ 3 februarie 2010

Nouă atleţi de la Pandurii vor participa la sfârşitul săptămânii la un concurs Grand Prix la Bucureşti, concurs rezervat atât juniorilor, cât şi seniorilor.

Sub îndrumarea antrenorilor Viorica Dima şi Ionuţ Bură, la Grand Prix-ul bucureştean vor alerga Alexandru Dobriţescu, Florin Jianu, Alin Mătuşa, Laura Popescu, Claudiu Renghea, Mariana Fica, Irina Buşoi, Ionuţ Sanda şi Florin Apetroaie, atleţii gorjeni urmând a lua startul în mai multe concursuri pe distanţe cuprinse între 400 şi 3.000 de metri.

Principalul obiectiv pe care atleţii clubului Pandurii se vor strădui să-l atingă este acela de a obţine timpi cât mai buni pentru că în funcţie de aceşti timpi vor fi distrubuiţi în seriile finalelor Campionatelor Naţionale. Campionatele Naţionale rezervate juniorilor se vor disputa pe 20 şi 21 februarie la Bucureşti, în vreme ce seniorii vor intra în concurs o săptămână mai târziu, pe 27 şi 28 februarie, concursurile fiind găzduite tot în Capitală.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.