RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Probleme pentru Energia înaintea meciului cu UCM Reşiţa

/ 2 februarie 2010

Mai mulţi dintre jucătorii Energiei acuză probleme după meciul cu Bucovina Suceava, unul abordat de gazde la limita sportivităţii, uneori chiar dincolo de ea.

Antrenorul Vasile Stângă face o scurtă recenzie a problemelor şi priveşte cu teamă spre meciul de la sfârşitul săptămânii cu trupa lui Aihan Omer: „Kukrika sigur nu va putea juca. Nici cu Reşiţa şi nici cu Bacăul. Cred că vom putea să-l recuperăm pe Florea, care a fost călcat de un adversar. În plus, deşi s-a întors sănătos de la Suceava, Criciotoiu are entorsă. Nu-mi vine să cred aşa ceva! Să faci entorsă pe stradă… Asta este…”, s-a plâns tehnicianul Energiei.

Cu toate aceste probleme, Stângă este încrezător în ceea ce priveşte meciul cu UCM Reşiţa spunând despre echipa sa că este una care se transformă într-una foarte muncitoare şi agresivă pe teren propriu: „Trebuie să ne regrupăm şi să învingem Reşiţa. Şi o să învingem! Cu hei-rup, dar vom învinge! Pentru Reşiţa este poate ultimul tren spre câştigarea titlului pentru că dacă vor pierde la Târgu Jiu şansele de a lua campionatul se vor diminua foarte mult, aşa că suntem siguri că-şi vor lua toate măsurile”.

Meciul dintre Energia Pandurii şi UCM Reşiţa se va disputa sâmbătă în Sala Polivalentă din Târgu Jiu, cu începere de la ora 17:00, şi va fi arbitrată de cuplul bucureştean Ştark-Ştefan.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • VALMAR spune:

    Stie cineva daca se transmite meciul pe DIGISPORT cumva.Strangeti radurile baieti ca in pregatiri credeam ca nimeni nu o sa va stea in fata .Hai ENERGIAAAAA1BAFTA SA AVETI BAIETI CA MERITATI VICTORIA

    • fan_handbal_gorj spune:

      nu se va transmite meciul pe digisport, tocmai au anuntat ce meciuri de handbal transmit saptamana asta, 1 meci de handbal feminin si meciul de handbal masculin dintre Steaua-odorhei.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.