RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baschetbaliştii Energiei în topurile lunii ianuarie

/ 2 februarie 2010

Startul bun de retur al Energiei se vede materializat nu doar în clasamentul oficial al Diviziei A de baschet masculin, ci şi în cele neoficiale realizate de site-ul numaibaschet.ro pe baza procentajelor obţinute de jucătorii echipelor din Divizia A în luna ianuarie.

Cel mai bun jucător al Energiei din 2010, Porter Troupe, şi-a găsit locul în nu mai puţin de trei clasamente cele ale eficienţei, punctelor marcate şi procentaje la aruncările de trei puncte. În clasamentul eficienţei, Troupe ocupă locul 9, cu o eficienţă medie de 20,5, primul fiind jucătorul celor de la U Mobitelco Cluj, Zoran Krstanovic. La media de puncte din luna ianuarie, Troupe este pe locul 8 cu o medie de 20 de puncte marcate pe meci, locul întâi fiind acaparat tot de Krstanovic. Cea mai bună clasare a unui jucător al Energiei în luna ianuarie este obţinută tot de Porter Troupe, care este al treilea în clasamentul procentajelor la aruncările de trei puncte cu un procent de reuşită de 61,9%, lider în calsament fiind Vlad Pora de la Mureşul Târgu Mureş.

Alţi doi jucători ai Energiei Rovinari au intrat în clasamentele numaibaschet.ro. Kevin Tyner este al patrulea în topul celor mai buni pasatori cu o medie de 6,2 pase decisive date pe meci, iar Kibwe Trim surprinde printr-un procentaj foarte bun la aruncările de două puncte, 66,6% din aruncările lui Trim însemnând puncte în dreptul Energiei, acest procentaj ducându-l pe locul cinci.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.