RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gabi Zahiu: “Echipa începe să joace ceea ce vrem”

/ 1 februarie 2010

După un egal cu sud-creenii de la Yonsei şi o înfrângere în faţa nemţilor de la Babelsberg 03, Pandurii II au reuşit o prima victorie tocmai în faţa celui mai puternic adversar, FC Koper din Slovenia.

Antrenorul Gabi Zahiu spune echipa sa a făcut cel mai bun joc de când a ajuns în Antalya: “Afost un joc bun în faţa unei echipe bune, iar echipa noastră începe să joace ceea ce vrem, suntem foarte aproape de ceea ce jucam la finalul turului. Mai avem o săptămână în care îndreptăm ceea ce este de îndreptat pentru a creşte nivelul evoluţiilor noastre. La început adversarul ne-a tratat puţin superficial, în sensul că au avut în teren doar patru dintre titulari, dar la pauză, văzând forţa noastră de joc, şi-au chemat alţi opt jucători dintre cei obişnuiţi cu prima echipă, care se antrenau pe un teren alăturat. Chiar şi cu ei în teren am reuşit să facem faţă şi tot noi am mai marcat o dată”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Gabi Zahiu.

Tehnicianul echipei secunde a Pandurilor se declară mulţumit de condiţiile oferite de conducerea clubului, de colaborarea cu Liviu Ciobotariu, antrenorul primei echipe, şi spune că preşedintele grupării gorjene a fost talismanul norocos al Pandurilor: “Domnul preşedinte Condescu ne-a purtat noroc, se pare. Odată cu venirea sa aici am bătut şi noi, dar şi prima echipă”, a concluzionat Zahiu, evident mulţumit de evoluţia elevilor săi la meciul cu FC Koper.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.