RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu infirmă tratativele cu Dinamo pentru cedarea lui Cardoso

/ 1 februarie 2010

Problemele dinamoviştilor pe flancul stâng al apărării ar putea fi rezolvate de aducerea lui Cardoso, fundaşul Pandurilor, spun conducătorii dinamovişti după ce Pulhac are bagajele făcute pentru plecarea la Valladolid, însă Marin Condescu neagă tratativele cu gruparea bucureşteană.

Marin Condescu este întradevăr în drum spre cantonamentul Pandurilor din Antalya, însă neagă discuţiile cu oficialii dinamovişti: “Nu e nimic adevărat. Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo. S-a tot vorbit prin presă, însă nu e nimic concret. Cardoso este şi va rămâne la Pandurii. El mi-a spus că aici se simte foarte bine, Târgu Jiul e a doua lui casă”, a comentat preşedintele gorjenilor zvonurile legate de eventuala plecare a lui Cardoso.

Numele lui Cardoso a mai fost vehiculat în presă alături de cel al lui Alexandru Păcurar ca fiind modalitate de stingere a datoriilor Pandurilor faţă de Dinamo în cazul “Ilie Iordache”, însă şi atunci Condescu a infirmat acele speculaţii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.