RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vasile Stângă este dur după înfrângerea de la Suceava: “Nu avem o echipă propriu-zisă!”

/ 31 ianuarie 2010

Înfrângerea de la Suceava a tulburat apele la Energia, Vasile Stângă acuzându-şi jucătorii că nu reuşesc să relaţioneze ca o echipă adevărată.

Tehnicianul echipei gorjene se teme că lipsa omogenităţii ar putea afecta rezultatele echipei şi în viitor dacă lucrurile nu se vor rezolva în cel mai scurt timp: “La această oră este clar o problemă la echipă, avem individualităţi destule, dar nu avem o echipă propriu-zisă, ne lipseşte omogenitatea. Se vede că mai avem mult de lucru. Această înfrângere ne-a adus cu picioarele pe pământ şi ar trebui să le dea de gândit la băieţi”,a declarat Vasile Stângă.

Referindu-se strict la meciul cu Bucovina, Stângă a declarat că supărarea sa este cu atât mai mare cu cât jucătorii săi fuseseră avertizaţi asupra punctelor forte ale moldovenilor, iar handbaliştii Energiei nu au ţinut cont de sfaturile sale: „Ştiam că Suceava joacă bine pe contraatac şi i-am avertizat pe jucătorii mei pentru acest lucru. Handbalul modern se joacă pe alergare, apărare şi atac şi ei nu au fost capabili să facă acest lucru. Am fost dezamăgit de modul în care au abordat meciul câţiva jucători şi va trebui să remediem acest lucru”.

O altă nemulţumire a lui Stângă la meciul cu Bucovina a fost legată de arbitraj: “Singurul lucru care m-a contrariat în acest meci a fost faptul că din echipa gazdă, care avea nevoie maximă de victorie, nu a fost eliminat niciun jucător pe parcursul meciului” a mai declarat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.