RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari coboară astăzi de la Rânca

/ 31 ianuarie 2010

După opt zile de antrenamente pe traseele înzăpezite ale staţiunii montane Rânca, jucătorii echipei de liga a III-a Jiul Rovinari se vor întoarce pentru a intra într-o nouă fază a pregătirii returului.

Principalul Jiului Rovinari, Cătălin Trofin, a făcut deja planul jocurilor amicale de verificare ce-l vor ajuta în stabilirea echipei cu care va ataca partea a doua a campionatului: “După coborârea din cantonamentul de la Rânca avem un program de meciuri amicale, cinci la număr.  Pe 6 februarie vom juca cu cei de la Triumf Bârca, pe 11 februarie cu Minerul Mătăsari, pentru data de 15 februarie este posibil să batem palma pentru un amical la Cărbuneşti cu cei de la Ralbex, iar pe 22 vom încheia cu un joc în deplasare cu Oltchim Râmnicu Vâlcea”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro .

Tehnicianul echipei rovinărene spune că lotul pe care-l are la dispoziţie este unul care-i permite să viseze la atingerea obiectivului trasat de conducere: „Cred că avem un lot bun din punct de vedere valoric şi cred că putem să ne atingem obiectivul stabilit de conducere, acela de a încheia campionatul între primele opt echipe din serie. Am vrea mai mult, dar eu zic că dacă intrăm în primele opt e mulţumitor. Suntem o echipă cuminte, care munceşte”.

Jiul Rovinari a terminat turul campionatului pe locul 9, cu 21 de puncte obţinute în 15 partide având un total de cinci victorii, şase rezultate de egalitate, 19 goluri marcate şi doar 16 primite.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ssss. spune:

    Dupa pregatirea de la munte,sper c-a baietii pe langa acumulari la capitolul pregatire fizica au dobandit si mantalitatea de luptatori.Avand mare incredere in cuplul Trofin-Rascol,sper c-a in aceasta noua etapa s-ai faca pe baieti sa nu trateze aceste jocuri numai ca meciuri amicale, ci prin victorii s-a deprinda si mentalitatea de invingatori si sa inteleaga c-a nimeni nu-e titular de drept

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.