RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă un amical al Pandurilor va fi televizat

/ 30 ianuarie 2010

După ce iniţial Pandurii au bătut palma cu cei de la GSP TV în ceea ce priveşte televizarea meciului de pe 1 februarie, când elevii lui Liviu Ciobotariu vor juca cu o echipă din Kazakhstan, oficialii echipei gorjene anunţă acum parafarea unei noi înţelegeri cu acelaşi post de televiziune.

Astfel, penultimul joc al Pandurilor din Antalya, cel cu croaţii de la NK Varteks, programat a se disputa pe 5 februarie, va fi şi el transmis în direct de GSP TV.

„Suntem onoraţi că vom fi transmişi în direct de către GSP TV alături de Steaua, Dinamo şi Unirea Urziceni. Ne-am dorit foarte mult să le oferim suporterilor noştri un meci din stagiul de pregătire din Antalya dar din fericire am găsit înţelegere la conducerea canalului GSP TV şi vom avea două transmisii live”, a declarat Daniel Băloi pentru site-ul oficial al Pandurilor menţionând că în acest fel a reuşit să-şi facă datoria faţă de suporterii echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.