RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rădulescu va fi titular la meciul cu Bucovina

/ 29 ianuarie 2010

Accidentarea lui Dragomir cu doar o săptămână înaintea returului a dat peste cap planurile iniţiale ale antrenorilor Energiei.

Ciobanu a fost adus de urgenţă de la Steaua, însă acesta nu a efectuat antrenamente cu echipa gorjeană, aşa că titularizarea sa încă de la primul meci nu a fost posibilă. Vasile Stângă spune că are încredere în Rădulescu, cel cu care Energia va începe jocul în poartă la Suceava, relaţiile de joc între portarul gorjean şi restul jucătorilor primând în alegerea făcută de tehnician.

Stângă apreciază că aducerea lui Ciobanu este una de care Energia avea nevoie chiar şi în condiţiile în care Dragomir nu s-ar fi accidentat, în lotul unei echipe de handbal fiind necesară prezenţa a trei portari:

Vox Stângă – Ciobanu

Tehnicianul Energiei mai spune şi că echipa sa are nevoie de un rezultat pozitiv la Suceava şi având acest obiectiv le va cere handbaliştilor săi să-şi impună jocul şi să nu se lase descoperiţi apreciind că, la această oră, lotul gorjean este peste cel al Bucovinei din punct de vedere calitativ.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • laurentiu spune:

    Sa speram ca ambii portari vor prinde o zi mare si ne intoarcem cu victorie din Moldova.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.