RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia are parte de un debut de retur dificil la Suceava – AUDIO

/ 29 ianuarie 2010

Energia debutează în returul Ligii Naţionale de handbal masculin cu una dintre cele mai dificile deplasări, atât prin distanţa pe care trebuie să o parcurgă pentru a juca la Suceava, cât şi prin prin prisma valorii adversarului, Bucovina fiind una dintre echipele cu pretenţii europene în acest sezon, trupa duoului Ghervan-Bibirig terminând turul pe locul 6, la cinci puncte în spatele gorjenilor.

Chiar dacă poziţiile din clasament spun că Energia are cel puţin un avantaj moral în faţa celor de la Bucovina Suceava, antrenorul Vasile Stângă se teme de adversarul de sâmbătă şi spune că moldovenii pleacă cu prima şansă:

Vox Stângă – Suceava favorită

Energia a plecat de joi spre Suceava fiind aleasă varianta unei deplasări cu trenul, conducerea clubului punându-şi jucătorii la cuşetă pentru a se putea şi odihni pe durata deplasării. Cum partida dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi Bucovina Suceava va avea loc sâmbătă la ora 17:00, ajungând cu o zi înaintea jocului, Vasile Stângă a hotărât ca echipa sa să efectueze şi un ultim antrenament la Suceava, sâmbătă dimineaţa.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.