RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Premiere la LPS Târgu Jiu

/ 28 ianuarie 2010

Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu şi-a premiat cei mai buni elevi-sportivi din anul 2009.

Joi , în Sala de sport a liceului şi în prezenţa reprezentaţilor Inspectoratului Şcolar, ai Primăriei Târgu Jiu şi a Direcţiei Judeţene pentru Sport Gorj, cei mai buni sportivi ai Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu au primit nu doar laudele profesorilor lor, medalii şi diplome, dar şi recompense materiale pentru performanţele înregistrate în 2009. Cel mai medaliat sport a fost handbalul, care şi-a trimis în Top 10 şapte reprezentanţi, în vreme atleţii au luat şase premii, fotbalul fiind în top doar prin doi reprezentanţi.

Primul loc a fost împărţit în 2009 de două tinere sportive, handbalista Cristina Georgiana Predoi, componentă a lotului naţional de junioare, şi atleta Adela Paulina Bălţoi, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional Şcolar la proba de 3.000 de metri obstacole. Pe locul secund s-a clasat fotbalistul Dumitru Alexandru Ştefan, component al echipei de liga a III-a Pandurii II Târgu Jiu. Treapta a treia a podiumului a fost şi ea împărţită de două sportive, Andreea Maria Ianăşi, componentă a Centrului Naţional Olimpic de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea, şi atleta Vasilica Liliana Brînzan, ocupantă a locului patru la proba de 3.000 de metri obstacole la Campionatele Naţionale Şcolare şi cele rezervate Juniorilor I.

Au mai intrat în Top 10 handbaliştii Alexandru Mănescu, Mădălina Predoi, Alexandru Giura, Alexandru Purcărea, Oana Feraru, atleţii Larisa Guramba şi Alexandru Cîmpeanu şi fotbalistul Răzvan Alexandru.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.