RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari îşi încarcă bateriile la Rânca

/ 28 ianuarie 2010

Sub comanda fostului căpitan al Pandurilor, Cătălin Trofin, acum antrenor-jucător, cei de la Jiul Rovinari se pregătesc la Rânca pentru ca returul acestei ediţii de campionat să-i găsească în cea mai bună formă sportivă.

Trofin, la cei 35 de ani, aleargă cot la cot cu mai tinerii săi elevi conştient de faptul că trebuie să le fie exemplu în pregătire: „Băieţii aleargă în jur de 10 km pe zi şi completează după-amiaza cu exerciţii de forţă şi câte un joc pe mini-terenul sintetic de aici, asta pentru a face antrenamentele mai plăcute. Atunci când mai vezi şi mingea e mai uşor, chiar dacă acum, pregătirea montană de iarnă este cea mai grea. Majoritatea fotbaliştilor ştiu ce este pregătirea de iarnă şi înţeleg că asta este perioada care-i ţine în picioare un an întreg. După mine, aceasta este cea mai importantă pregătire”, a declarat pentru www.sportingorj.ro antrenorul Jiului Rovinari.

Cazaţi la Hotelul Mina, acolo unde şi Pandurii au efectuat în această iarnă un scurt stagiu de pregătire montană, cei de la Jiul Rovinari sunt mulţumiţi de condiţiile oferite, dar şi de vremea care le-a fost destul de prietenoasă în zilele petrecute la Rânca: „Avem aici toate condiţiile, saună, sală de forţă, masă bună şi vreme destul de bună pentru că am înţeles că a fost mai frig la Târgu Jiu decât aici”, a completat Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • ssss. spune:

    Antr.care spun ca preg.de iarna este cea mai import.spun mai mult pt.ai motiva pe baieti ca sa dea totul din ei.Apreciez prog.ales de Trofin mai placut si nu pot fi de acord cum citesc la alti antr.care scot jucat.la 7 dim.la antr.si pana seara mai fac 2 antrenamente.Pers.cred fora o recup.perfecta,fara vitamine si alte,le fac mai mult rau.Multumim dom.Cristi pt.informatii.Hai Jiul Rov.

  • Obositu' spune:

    De fapt, am inteles ca Trofin alearga mai ceva decat cot la cot cu jucatorii, gen iepurele si coiotii. Este unul din cei care cara pianul, dar si canta la el, dar sunt si unii care sparg clapele- de obicei, cei care sunt primii la alergare. Bafta Jiul.

  • ssss. spune:

    Cu siguranta,conducatorii echipei noastre aveau ceva de invatat de la cei din Severin,referitor la termin.noului stadion.Nu cred ca-l facem pt.Panduri 2,si sper ca odata cu intinerirea lotului,v-om merge pe idea formarii unei echipe de viitor,cu care noi suporterii sa ne mandrim de Ea,si de ce nu cu totii impreuna din toamna sa fortam promovarea,chiar pe acest nou stadion !!!

  • coco spune:

    ati facut cea mai buna alegere ca la-ti adus acasa pe catalin trofin el este un simbol al fotbalului gorjean, este omul care a facut istorie la pandurii

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.