RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Ciobanu: “Ar fi un pas înainte pentru mine acest transfer”

/ 27 ianuarie 2010

Noul jucător al Energiei, portarul Ionuţ Ciobanu, spune că s-a înţeles în principiu cu conducerea Energiei fiind de acord cu transferul său de la Steaua la echipa târgujiană.

Aflat la Steaua în postura de al patrulea portar, în spatele lui Laufceag, Ivezic sau Cenuşă, Ionuţ Ciobanu speră ca detaliile financiare să nu constituie un obstacol în calea transferului său la Energia: „Încă nu am stabilit toate detaliile. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct legate şi de partea financiară, de aceea nu vă pot spune pe ce perioadă se va derula contractul. În principiu nu pot să spun decât că m-a sunat domnul Stângă şi eu am fost de acord să vin la Târgu Jiu pentru a ne înţelege pe toate planurile, dacă se va întâmpla acest lucru”.

Ionuţ Ciobanu, acum în vârstă de 26 de ani, a fost un obişnuit al lotului naţional de tineret, coleg de generaţie cu Ionuţ Mazilu sau Paul Giotoiu, spune că nu-l sperie concurenţa atunci când Dragomir va reveni pe parchet: “Cred că ar fi un pas înainte pentru mine acest transfer pentru că şi Energia este o echipă foarte bună în acest moment. Nu mă sperie concurenţa de acolo, ştiu că şi Rădulescu şi Dragomir au valoare, dar la Steaua eram patru portari”.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • stefan i. spune:

    Nu era al patrulea portar, nu i s-a dat sansa sa joace datorita ‘jocurilor de culise’…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.