RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia l-a transferat pe portarul Ionuţ Ciobanu de la Steaua

/ 27 ianuarie 2010

Pusă în dificultate de accidentarea lui Dragomir, conducerea Energiei s-a văzut nevoită să acţioneze rapid pe piaţa transferurilor şi să caute un nou portar.

Aflat pe lista de achiziţii a Energiei de mai multă vreme, portarul stelist Ionuţ Ciobanu a fost transferat de urgenţă la echipa târgujiană pentru a acoperi locul lăsat liber de Dragomir. Supărat din cauza problemelor medicale ale lui Dragomir, antrenorul Vasile Stângă spune că în tot răul întâmplat este şi o parte bună: „Avem însă şi o veste bună şi anume faptul că l-am luat pe Ciobanu de la Steaua. Este totul rezolvat, „am bătut palma”, cum se spune şi joi va fi la Târgu Jiu. Eu cred că este un lucru bun acest transfer, îl cunosc pe Ciobanu, este un băiat serios şi sper să ne ajute aici la Energia”, a declarat tehnicianul echipei gorjene care a precizat că stelistul a putut fi transferat doar datorită refacerii lui Izevic, unul dintre cei trei portari cu care a rămas Steaua după plecarea lui Ciobanu.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.