RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dragomir s-a accidentat şi ratează debutul returului

/ 27 ianuarie 2010

Handbalistul Florin Dragomir a primit veşti proaste înaintea primului meci al returului de campionat, cartilajele rotulei îi fac probleme, iar medicul i-a recomandat să nu se antreneze o perioadă.

Portarul Energiei, adus din vară de la Dinamo, spune că dacă ar fi după el ar risca şi ar juca şi la Suceava: „Mi-e necaz de mor că mi s-a întâmplat tocmai acum! În urma unei radiografii mi s-a pus că am o problemă cu cartilajele de la rotulă şi că va trebui să fac o pauză de cel puţin două săptămâni. Urmează de asemenea, să mai fac şi ceva fizioterapie… Eu oricum vreau să merg la Suceava şi dacă va fi nevoie o să şi joc. Nu mi-aş lăsa echipa la greu nici în ruptul capului!”, a declarat Florin Dragomir.

Chiar dacă nu va juca împotriva Bucovinei Suceava, Dragomir spune că echipa gorjeană poate să obţină un rezultat favorabil: “Sper să obţinem un rezultat bun în acest prim meci al returului pentru că este un joc foarte important”, a mai spus portarul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.