RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au plecat la Bucureşti pentru îmbarcarea spre Antalya – AUDIO

/ 24 ianuarie 2010

Pandurii au plecat duminică la Bucureşti, iar luni vor lua zborul spre Antalya, acolo unde se vor afla în cantonament până pe 8 februarie.

Trupa gorjeană ce va lua drumul Turciei este una mai numeroasă ca oricând în charter-ul care-i va duce direct în Antalya, alături de loturile Universităţii Craiova şi Ceahlăului, numărând 70 de persoane, asta pentru că şi echipa secundă va fi cantonată la acelaşi hotel cu prima echipă.

Vox Temelescu – mono-bloc

În vreme ce pentru echipa secundă a Pandurilor s-au stabilit patru meciuri amicale, lotul condus de Liviu Ciobotariu va avea ocazia să-şi urmărească fotbaliştii la joc în cinci partide de verificare, adversari fiindu-le SV Ried şi Wiener Neustadt din Austria, FK Rudar Pljevlja din Muntenegru, NK Varteks din Croaţia şi azerii de la Neftci Baku.

Stagiul de pregătire din Antalya se va desfăşura între 26 ianuarie şi 8 februarie perioadă în care delegaţia Pandurilor va fi cantonată în staţiunea Lara, la Hotel Kervansaray, acolo unde cele două echipe vor beneficia de un teren de antrenament în imediata apropiere a hotelului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.