RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AMICAL / Minerul Motru a dispus cu 4-1(1-1) de Minerul Mehedinţi

/ 23 ianuarie 2010

După ce a câştigat şi precedentele două meciuri amicale disputate până acum, în faţa celor de la Prometeu Craiova şi Minerul Lupeni, vineri Minerul Motru s-a impus şi în faţa celor de la Minerul Mehedinţi cu scorul de 4-1(1-1).

Deja obişnuitul apetit ofensiv al băieţilor lui Andriucă a fost dovedit şi la partida cu Minerul Mehedinţi, golurile motrenilor fiind marcate de Laurenţiu, Moraru, Stoenac şi Butoiu.

Antrenorul Minerului Motru, Constantin Andriucă, spune că este mulţumit de felul în care echipa sa a răspuns la aceste prime trei partide de verificare: „Băieţii au răspuns bine şi suntem abia la început. Pregătirea fizică abia de acum încolo va începe, luni dimineaţă urmând a pleca în cantonament, la Sinaia. Acolo vom face pregătirea fizică de care echipa are nevoie pentru că în vară nu s-a putut face. Atunci echipa s-a adunat târziu, a fost o situaţie specială şi s-a simţit în tur lipsa pregătirii fizice”, a declarat tehnicianul motrenilor pentru www.sportingorj.ro .

Minerul Motru a terminat turul de campionat pe locul 8 în seria a IV-a a Ligii a III-a, obiectivul în care crede antrenorul Andriucă este acela de a ajunge pe podium la finalul campionatului: „Suntem la nouă puncte de primul loc şi vreau să terminăm între primele trei. Asta vreau şi cred că se poate anul acesta. La anul eu vreau să atacăm promovarea după ce vom roda această echipă pe care o formez acum, dar să vedem ce se mai întâmplă până la anul”, a mai adăugat antrenorul celor de la Minerul Motru.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.