RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans crede că Energia poate produce supriza învingând în deplasare pe Steaua Turabo

/ 22 ianuarie 2010

Energia vrea să confirme startul bun din retur cu o victorie în faţa celor de la Steaua Turabo, asta în ciuda faptului că echipa bucureşteană pleacă înaintea partidei cu prima şansă la victorie.

Tehnicianul Theo Evans spune echipa bucureşteană s-a întărit în iarnă şi reprezintă un team greu de învins mai ales atunci când evoluează pe teren propriu: „Steaua este o echipă cu atitudine care a crescut în valoare prin transferurile din iarnă. Avem şanse să câştigăm acest meci însă este foarte greu. Suntem două echipe de acelaşi nivel, cu urcuşuri şi coborâşuri. Ne va fi greu să ne impunem în faţa lor mai ales pentru că vom juca pe terenul lor”. Antrenorul Energiei mai spune că trupa sa vrea să producă surpriza: „Steaua este favorită la acest joc, iar o eventuală victorie a noastră ar fi o mare surpriză. Avem nevoie de două victorii în deplasare în retur pentru a prinde un loc în play-off, iar meciul cu Steaua este una dintre oportunităţile noastre, dar dacă vom învinge va fi una dintre marile noastre victorii, un succes imens care ne va ajuta foarte mult”, a mai declarat Theo Evans.

Meciul de baschet dintre Steaua Turabo şi Energia Rovinari este programat a se disputa duminică, de la ora 17:00, contează pentru etapa a 17-a a Diviziei A şi va fi transmis în direct de TVR 3.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.