RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Energia la handbal masculin se joacă vineri şi sâmbătă la Târgu Jiu

/ 21 ianuarie 2010

Vineri şi sâmbătă vor avea loc la Sala Polivalentă din Târgu Jiu meciurile Cupei Energia, competiţie care va alinia la startul său, pe lângă echipa organizatoare, pe Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Minaur Baia Mare.

Nivelul ridicat al turneului şi faptul că acesta se va disputa cu doar o săptămână înaintea debutului returului a convins reprezentanţii postului de televiziune Digi Sport să transmită în direct toate partidele de la Târgu Jiu, acest lucru schimbând puţin şi programul partidelor.

Competiţia va demara vineri, la ora 10:00 cu meciul dintre Energia şi Minaura Baia Mare şi va continua cu întâlnirea dintre Steaua şi Dinamo, care este programată a se disputa de la ora 12:00. Vineri după amiază se vor disputa alte două partide, de la ora 18:00 Energia întâlnind Dinamo, în vreme ce Steaua şi Minaur se vor duela cu începere de la ora 20:00. Cupa Energia se va încheia sâmbătă, de la ora 10:00 fiind programat meciul Dinamo – Minaur, iar de la ora 12:00 Energia şi Steaua se vor întâlni în partida vedetă a competiţiei.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.