RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu lasă mână liberă reprezentantului clubului la alegerile FRF

/ 21 ianuarie 2010

Marin Condescu lasă mână liberă reprezentantul clubului la Adunarea Generală a FRF de luni în ceea ce priveşte beneficiarul votului Pandurilor pentru fotoliul de preşedinte.

Condescu spune că el va fi cu echipa în cantonament, altcineva din cadrul clubului urmând a fi prezent la Casa Fotbalului pentru a participa la alegerile pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal: „Nu voi merge la alegerile de la federaţie pentru că noi plecăm în Antalya, dar va fi cineva acolo din partea clubului. De votat va vota ce vrea el, ce va simţi el în sală. Eu simt nimic, eu voi fi plecat, dar va fi cineva acolo să asculte programul. Nu m-am întâlnit cu Iacov, iar la telefon nu se pot discuta programele”, a declarat preşedintele Pandurilor cu privire la apropiatele alegeri de la FRF.

Marin Condescu nu ar fi putut vota la aceste alegeri chiar dacă nu ar fi fost vorba de plecarea în Turcia, preşedintele Pandurilor fiind încă suspendat după ce a acuzat că fotbalul românesc este condus de comisii ce funcţionează în stil mafiot.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.