RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical cu Minerul Mehedinţi pentru băieţii lui Andriucă

/ 21 ianuarie 2010

Minerul Motru joacă vineri cu Minerul Mehedinţi ultimul meci amical înaintea cantonamentului pe care-l va face la Sinaia.

După ce a mai disputat în această săptămână două partide amicale de verificare, ambele câştigate, 4-1 cu Minerul Lupeni şi 2-1 Prometeu Craiova, trupa lui Costel Andriucă îşi va măsura forţele cu Minerul Mehedinţi, echipă care are ca obiectiv promovarea în liga secundă.

Antrenorul echipei motrene şi cei din conducerea clubului, Nicolae Giuran, Constantin Ureche şi Mihai Cernica, au stabilit şi lotul cu care Minerul Motru va pleca luni dimineaţă spre cantonamentul pe care echipa îl va susţine la Sinaia între 24 ianuarie şi 5 februarie. Lotului motrenilor li se adaugă în această iarnă Alex Stanciu, venit de la Jiul Rovinari, şi Marius Ceauşu, de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, dar şi doi juniori veniţi de la Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Ciochia şi Dan Rogojină. Clubul motrean dă atenţie şi juniorilor din propria pepinieră, Vrapcea, Stoenac, Olaru şi Alecu fiind cooptaţi şi ei în lotul echipei mari, antrenorul Andriucă apelând la unii dintre ei şi în finalul turului de campionat. În plus, după o mai veche accidentare, Renato Cernica se află în perioada de recuperare şi va face şi el deplasarea cu echipa la Sinaia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.