RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei din cinci, primul obiectiv al lui Stângă în retur

/ 20 ianuarie 2010

Abia revenit din campania echipei naţionale, antrenorul Energiei, Vasile Stângă, este mulţumit de modul în care jucătorii s-au comportat la primul antrenament sub comanda sa.

            Stângă l-a felicitat pe Mircea Bedivan pentru felul în care a reuşit, în lipsa sa, să-i aducă pe handbaliştii echipei gorjene la o formă fizică foarte bună pentru această perioadă precompetiţională: „Echipa am găsit-o bine pregătită, Mircea i-a pregătit bine în această perioadă. I-am luat pe băieţi la nişte sprinturi şi nimeni n-a gâfâit”, a declarat antrenorul principal al Energiei.

            Tehnicianul echipei târgujiene a declarat că îşi doreşte ca echipa să termine acest campionat pe podiumul Ligii Naţionale, însă acest lucru depinde foarte mult de startul echipei în retur, perioadă în care Stângă vrea cel puţin trei victorii din primele trei meciuri: „Începutul de retur va fi unul foarte greu. Infernal chiar, cu cinci meciuri de foc: Suceava, Reşiţa, Bacău, Baia Mare şi Steaua. Primul meci, cel din deplasare cu Suceava, e foarte important pentru noi. Mergem acolo să câştigăm. Din aceste cinci meciuri îmi propun să câştigăm măcar trei”.

            Până la meciurile oficiale, Energia va juca trei meciuri amicale în acest weekend la Cupa Energia, competiţie pe care o organizează pe 22 şi 23 ianuarie şi la care vor mai participa Steaua, Dinamo şi Minaur Baia Mare.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.