RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Prunariu speră ca la începutul verii noul sediu al AJF Gorj să fie ridicat

/ 19 ianuarie 2010

Noul sediu al AJF Gorj se află în continuare la nivelul fundaţiei, însă el a fost mutat într-o altă locaţie după ce amplasarea sa în apropierea terenului III din cadrul Complexului Municipal din Târgu Jiu a dat naştere la intense dispute.

Construirea noului sediu al AJF Gorj pe vechiul amplasament a fost sistată, Primăria Târgu Jiu alocând o altă locaţie în apropierea Sălii Polivalente, locaţie în care s-au reînceput lucrările încă de anul trecut, după cum a declarat pentru www.sportingorj.ro Mihai Prunariu, preşedintele AJF Gorj:

Vox Prunariu – sediul AJF

Şeful AJF-ului gorjean are şi o nemulţumire legată de ceea ce se află în jurul viitorului sediu:

Vox Prunariu – garaje

Atât construirea sediului AJF Gorj cât şi proiectul de modificare a structurii peluzelor stadionului Municipal au constituit subiecte ale unor discuţii aprinse între Mihai Prunariu şi Marin Condescu, primul acuzându-l pe preşedintele Pandurilor că schimbarea sa din funcţia de preşedinte al CS Pandurii Târgu Jiu ar fi fost făcută la propunerea liderului sindical din minerit.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.