RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Debut „energic” pentru Căpuşan la Târgu Jiu

/ 17 ianuarie 2010

Venit în această iarnă la Energia de la CS Otopeni, Andrei Căpuşan a avut o evoluţie de excepţie la primul meci în faţa fanilor târgujieni.

Energia Rovinari s-a impus cu scorul de 75-66 în faţa celor de la BC Argeş Piteşti în urma unui meci în care Andrei Căpuşan a făcut cam tot ce a vrut cu adversarii săi. A înscris de sub panou, a înscris şi de la distanţă, a făcut spectacol şi i s-a răspuns cu aplauze din tribună, Căpuşan reuşind să intre în inimile gorjenilor încă de la debut.

Internaţionalul român a înscris 20 de puncte în faţa piteştenilor având o eficienţă de 15 şi procentaje de 72% la aruncările de două puncte şi de 100% la cele de trei puncte, Căpuşan trecându-şi în cont la acest meci şi patru recuperări, toate ofensive, capitol la care Energia stătea dezastruos în turul campionatului. De menţionat este faptul că toate aceste statistici trebuie raportate la doar 23 de minute de joc, Andrei Căpuşan fiind menajat de Theo Evans minute bune după ce a adunat trei greşeli personale în primele 6 minute de joc, unele din faulturile respective fiind destul de uşor dictate de brigada ce a condus meciul dintre Energia şi BCA Piteşti.

Reveniţi la Energia în aceasă iarnă, Trim şi Darby au avut şi ei evoluţii cu greutate în contabilitatea partidei cu BCA Piteşti. Darby nu a mai fost la acest meci un marcator important, asta poate şi din cauza faptului că oaspeţii îl cunoşteau foarte bine şi s-au apărat bine în faţa lui, însă evoluţia sa în apărare este una demnă de luat în calcul. Darby a înscris doar 8 puncte, dar a făcut tot atâtea recuperări defensive, lucru important în economia partidei, la fel cum au fost şi cele 11 puncte marcate de Trim, pivotul din Trinidad Tobago fiind sub nivelul arătat în finaul campionatului trecut, dar peste ceea ce reuşea la sosirea sa Târgu Jiu.

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.