RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Orac a revenit la Târgu Jiu şi s-a antrenat cu Pandurii

/ 14 ianuarie 2010

Mijlocaşul ofensiv Daniel Orac a ajuns la Târgu Jiu şi s-a alăturat lotului condus de Liviu Ciobotariu. Orac a reziliat contractul pe care-l avea în Grecia pentru a reveni la Pandurii chiar dacă, spune el, din punct de vedere financiar este un pas înapoi.

După doar o jumătate de an la Panthrakikos, Daniel Orac spune că a fost doborât de dorul de casă şi s-a întors la Târgu Jiu: „Era mult mai bine acolo din punct de vedere financiar, dar era departe de casă. Nu voiau să mă mai lase să plec, dar am făcut în aşa fel încât să plec totuşi şi am reziliat contractul pentru că voiam să joc la Pandurii. Am vrut foarte mult să revin pentru că aici m-am simţit ca la a doua casă a mea. În plus, am vrut neapărat să revin aici de unde am plecat fără voia mea, după cum se ştie”, a declarat Orac . Acesta este încântat de atmosfera pe care a găsit-o la Pandurii: „Am regăsit aici atmosfera din vremurile bune ale echipei, atunci când câştigam la Dinamo sau la CFR. Chiar este mai frumos acum la Pandurii, dar trebuie să ajutăm şi noi antrenorii şi conducerea echipei pentru a avea şi rezultate bune”, a mai spus Orac.

Fotbalistul a mărturisit că în perioada petrecută în Grecia a urmărit meciurile din Liga I şi în special ale Pandurilor, iar după instalarea lui Liviu Ciobotariu la cârma echipei gorjene i-a cerut lui Ilie Iordache detalii despre acesta, Iordache lucrând cu Ciobotariu la Dinamo II.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.