RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amicale cu Wiener Neustadt şi Neftci Baku pentru Pandurii în cantonamentul din Antalya

/ 14 ianuarie 2010

Pandurii au mai stabilit adversarii pentru două dintre jocurile amicale pe care le vor disputa în cantonamentul din Antalya.

După ce săptămâna trecută managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, anunţa perfectarea a trei jocuri de verificare pentru perioada de pregătire din Antalya, acesta a făcut cunoscut că lista amicalelor a fost îmbogăţită cu alte două nume. Pandurii au mai primit fax-urile de confirmare din partea celor de la Neftci Baku, din Azerbaidjan, formaţie la care evoluează şi românii Aliuţă, Neaga şi Naidin, şi a celor de la FC Magna Wiener Neustadt, locul 6 în prima ligă austriacă.

„Azerii de la Neftci au cerut ei să joace cu noi pentru că vor să-şi ia revanşa pentru jocul de anul trecut, joc pe care l-am câştigat cu 3-0. Le-a plăcut cum am jucat şi au vrut să-şi testeze din nou echipa în compania noastră. Celălalt meci îl vom juca tot cu o echipă de primă ligă, cu ocupanta locului 6 din Austria, aşa că avem jocuri de verificare cu echipe destul de bune, iar de această dată noi spunem că nu vor mai fi modificări prea mari de program pentru că avem fax-urile de accept din partea cluburilor şi există nişte regulamente internaţionale şi cu privire la jocurile amicale”, a declarat Viorel Temelescu.

Pandurii mai au programate meciuri de verificare în Antalya cu austriecii de la SV Ried, muntenegrenii de la FK Rudar Pljevlja şi croaţii de la NK Varteks.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.