RSS post comments feeds rss email feeds twitter

30 de Panduri vor urca de mâine în cantonamentul de la Rânca

/ 14 ianuarie 2010

Pandurii vor pleca vineri după-amiază în cantonametul de la Rânca. Fotbaliştii lui Ciobotariu vor mai face un ultim antrenament la Târgu Jiu, după care, la ora 14:00 se vor îmbarca în autocar cu destinaţia Rânca, acolo unde vor sta până pe 21 ianuarie, zi în care tehnicianul Pandurilor intenţionează ca echipa sa să susţină un joc amical.

Liviu Ciobotariu a ales un lot de 29 de jucători cu care va urca în cantonament la Rânca, acestora adăugându-li-se şi Daniel Orac, jucător care va face parte din lotul echipei gorjene, dar care încă nu a ajuns la Târgu Jiu după ce şi-a reziliat contractul cu grecii de la Panthrakikos.

Deşi neanunţat încă, lotul pentru Rânca ar putea fi următorul: Stanca, Mingote şi Livshits – portari, Popete, Rusu, Ghindeanu, Rada, Martinovic, Chibulcutean, Tătaru, Cardoso, Grecu, Pleaşcă, I. Stancu, Orac, Basara, Nalaţi, Păcurar, Hidişan, Murgan, Diaconu, Avrămescu, Tremonti, Lazic, Tilincă, Stromajer, Raskovic, Arrieta, Kamara şi Vlăduţi – jucători de câmp.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.